Home Ieri sa dat start-ul la concursul Transcarpatic Rally Raid 2011

Ieri sa dat start-ul la concursul Transcarpatic Rally Raid 2011

4 min read
0
0
600

Clubul Transcarpatin Brasov organizeaza in perioada 23 – 30 iulie cea de-a opta editie a raliului international tot-teren. La aceasta competitie s-au inscris toate vehiculele in circulatie: motociclete, automobile, ATV-uri sau Quad-uri. Competitia se desfasoara pe traseul Satu Mare- Mangalia, iar concurentii vor trebui sa parcurga urmatorul traseu: Satu Mare – Oradea – Deva – Sfantu Gheorghe – Brasov –Predeal – Calarasi – Mangalia. Startul s-a dat ieri dupa-amiaza din Satu Mare. Concurentii vor avea de parcurs 2394 de kilometri pana la mare.

13 piloţi la clasa moto, quad şi ATV respectiv trei echipaje auto s-au aşezat astăzi, 24 iulie, la linia de start al competiţiei Transcarpatic Rally-Raid 2011. Sportivii au pornit la drum din Piaţa 25 Octombrie.

La cursa din acest s-au înscris 22 de piloţi la clasa moto, quad şi ATV respectiv zece echipaje auto însă, o parte dintre concurenţi se vor alipi caravanei pe parcursul traseului. Sportivii au de parcurs aproape 2.400 de km, dintre care 15 probe speciale desfăşurate în şapte etape cumulând 1.598 km, respectiv şapte probe de legătură, ceea ce totalizează 796 km.

La categoria auto, Transcarpatic Rally-Raid contează în Campionatul Naţional de Raliuri Tot-Teren 2011 iar la categoria moto, circuitul reprezintă etapele II, III şi IV din Campionatul Naţional Individual de Rally-Raid al Federaţiei Române de Motociclism.

Conform itinerariului stabilit de către organizatori, piloţii au la dispoziţie şapte zile pentru a parcurge cei 2.394 de km de la Satu Mare la Mangalia. Astfel, astăzi, vor avea de parcurs distanţa de la Satu Mare la Oradea (134 km). Luni, 25 iulie, se vor confrunta cu o etapă mai lungă deoarece vor trebui să ajungă de la Oradea la Deva, şi să parcurgă distanţa de 368 de km. Marţi, 26 iulie, concurenţii vor avea de parcurs cei 561 de km ce desparte Deva de Sfântu Gheorghe iar miercuri, 27 iulie, vor trebui să ajungă la Predeal, parcurgând distanţa de 380 km. Joi, 28 iulie, piloţii vor parcurge bucla Predeal-Predeal urmând un itinerar de 380 de km. Vineri, 29 iulie, în a VI-a zi de concurs, piloţii vor străbate distanţa de 469 de km de la Predeal la Călăraşi, apoi sâmbătă, 30 iulie, vor ajunge la Mangalia, după parcurgerea unui traseu de 217 km.

SURSA: http://www.satmareanul.net

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…