Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Înscrie-te la Festivalul Național de Teatru Liceal și Oratorie „Primavera”!

Înscrie-te la Festivalul Național de Teatru Liceal și Oratorie „Primavera”!

2 min read
0
0
124

Au început înscrierile la Festivalul Național de Teatru Liceal și Oratorie de la Sinaia! Festivalul Național de Teatru Liceal și Oratorie „Primavera”, ediția a V-a, se va desfășura în perioada 2-6 aprilie 2012, în cadrul programului „Școala Altfel”, la Cazino Sinaia.

 

Asociația Socio-Culturală „Prahova Excelsior”, având drept parteneri Primăria Orașului Sinaia, Centrul Cultural „Carmen Sylva” și  Colegiul „Mihail Cantacuzino” din Sinaia, a înscris Festivalul Primavera, ediția 2012, sub semnul „Anului Caragiale” (1852-1912) și va acorda, pe lângă multe alte premii, unul  special pentru cea mai bună interpretare a unei lucrări de I.L Caragiale. Festivalul va cuprinde și o serie de activități conexe de tipul workshop-uri, expoziții, întâlniri cu personalități, concursuri, expoziții de pictură, grafică și origami sau parada eco-modei. Această ediție este înscrisă în lista oficială de activități a Primăriei Sinaia și în cea a Inspectoratului Școlar Județean Prahova.

Înscrierile se fac până pe 7 martie, iar regulamentul festivalului, programul și fișele de înscriere pot fi găsite pe Facebook – www.facebook.com/festivalulprimavera – sau pe site-ul www.colegiulmihailcantacuzino.ro.
Taxa de înscriere este de 15 lei pentru fiecare membru al unei trupe de teatru și pentru fiecare orator.
Organizatorii vă invită să vă înscrieți la ce două secțiuni – teatru și oratorie – și să participați la activitățile conexe festivalului.

SURSA: http://www.observatorulph.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investitorii încep să fie mai interesaţi de Sinaia …

Sinaia „for sale“: tot mai multe pensiuni şi hoteluri sunt la vânzare. „Investitorii încep…