Home La Bran e «casa» extratereştilor

La Bran e «casa» extratereştilor

5 min read
0
0
267

Greu de închipuit, dar frumosul orăşel de munte Bran, din Braşov, e locul unde extratereştrii au hotărât să se stabilească, cu ani în urmă, pe Terra. Cel puţin asta crede Valentin Tîrcă (40 de ani), care susţine că e urmaş al civilizaţiei provenite de pe alte planete.

Valentin Tîrcă e de părere că extratereştrii au creat viaţa şi oamenii pe Pământ, iar dealurile din jurul Braşovului sunt piramide construite de ei. Mai mult, bărbatul care vinde vin pentru a se întreţine, îşi spune Thrcaar al XVII-lea şi crede că e ultimul rege al dinastiei agatârşilor, urmaşii extratereştrilor. Tîrcă spune că are menirea de a informa poporul despre sfârşitul lumii, ce va veni în 2012.

“În baza vechilor documente şi a Tăbliţelor de la Sinaia (n.r.- descoperite pe la 1800 şi scrise într-o limbă pe care nimeni nu a descifrat-o niciodată), sunt unul dintre ultimii oameni din neamul meu. Mai există şi alţii, în jurul Carpaţilor. Totuşi, eu sunt ultimul rege agatârs. Toate dovezile duc la asta”, susţine bărbatul, fără a oferi prea multe detalii.

Braşoveanul crede că aşa arată strămoşii lui, extratereştriiZice că e menit să conducă românii

Regele din Bran a ajuns la concluzia că el e cel menit să conducă neamul românesc.

Conform spuselor sale, argumentate prin vizele de pe paşaport, ar fi studiat pietrele de la Stonehenge, de la Gizah şi a făcut cercetări în Israel şi în Franţa, dar şi în alte locuri prin care se crede că au trecut extratereştrii, Iisus sau francmasonii.

El a prezentat pe larg teoriile sale în cartea “Evanghelia după Regele Agatârs”. În viaţa de zi cu zi, Valentin Tîrcă nu poartă o coroană, însă e tot timpul elegant şi are preocupări lumeşti aducătoare de venituri: găzduieşte turişti în pensiunea pe care o deţine la Bran.

Valentin Tîrcă spune că munţii sunt, de fapt, piramide

Omul a lansat recent o carte în care îşi prezintă teoriile despre genezăValentin Tîrcă susţine că acum multe mii de ani, când extratereştrii din Constelaţia Dragonului au venit pe Terra pentru a lua aur şi diamante, ei au construit “piramidele” din zona Braşovului, pe care noi le numim munţi şi dealuri, ca să se ferească de radiaţiile solare şi de atracţia gravitaţională.

Tot ei au creat oamenii pentru forţă de muncă, însă au format şi familii cu aceşti “angajaţi”. Unii dintre urmaşii lor s-au numit agatârşi şi au locuit în preajma caselor extraterestre. Valentin Tîrcă se consideră ultimul descendent al familiei regale agatârse, aflată acum la a XVII-a generaţie.

Valentin Tîrcă susţine că munţii care înconjoară Braşovul sunt “piramide” construite de extratereştri
  

SURSA: http://www.libertatea.ro

TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Unde trăiește Dumnezeu?” de Hedi SIMON

Omul Îl caută dintotdeauna pe Creatorul său precum caută firul de paie de care să se agațe…