Home Breaking News La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

6 min read
0
0
448

Faptul ca poti achizitiona online haine de blana este un mare avantaj, mai ales atunci cand nu dispui de timpul necesar pentru a lua la pas casele de blanuri din Romania. Pe cat de facil este procesul online de achizitie, pe atat este, insa, si de riscant.

Pentru a preveni orice frauda, iti recomandam sa tii cont de cele mai importante 3 criterii de la care sa nu te abati atunci cand cumperi o haina blana vulpe de pe Internet.

 

  1. Provenienta blanurilor si detalii ale procesului de productie: nu uita sa le verifici

Singura modalitate prin care poti verifica aceste informatii cu certitudine este ca magazinul sa detina certificarea Furmark. Aceasta urmeaza standarde extrem de clare si este acordata de experti independenti interesati de mediul inconjurator. Magazinele certificate Furmark iti ofera un mare avantaj: codul de pe eticheta hainei, prin care tu poti verifica absolut tot ce tine de procesul de productie, inclusiv detalii despre provenienta blanurilor, informatii despre procesul de tabacire, indicii clare despre locul vanzarii si asa mai departe. Cu alte cuvinte, se elimina orice indoiala care tine de standardele de calitate ale blanurilor.

 

  1. Garantia: afla cat timp poti beneficia de acest avantaj si in ce conditii

Cele mai mari case de blanuri din Romania extind perioada de garantie peste minimul prevazut de lege. Cu alte cuvinte, odata ce vei achizitiona o haina de blana dintr-un mediu de achizitie de top, cele 30 de zile de grantie se pot transforma in 3 sau chiar 5 ani de zile. Este un beneficiu extraordinar, dar si un indiciu cat se poate de clar ce atesta calitatea produselor comercializate de respectivul magazin. Fii extrem de atenta la acest aspect. Daca nu este precizat pe website, cere detalii punctuale: cat de lunga este perioada de garantie si in ce conditii se acorda sau nu se acorda acest drept al cumparatorului. Informeaza-te!

 

  1. Review-urile altor cumparatori: atentie la conturile false pe care le poti identifica usor

Atunci cand studiezi review-urile altor cumparatori, nu te limita doar la cele de pe website-ul magazinului. Este destul de evident ca acolo au fost publicate, in urma selectiei, cele mai bune review-uri care lauda calitatea produselor. O mai mare transparenta iti ofera – in schimb – conturile de social media, unde comerciantii nu au posibilitatea de a selecta review-urile pe care isi doresc sa le aiba. Asadar, odata ce exista aceasta sectiune activata in plaforma de social media, vei putea observa care sunt recomandarile primite, respectiv ce spun clientii despre calitatea blanurilor. Acorda-ti timp ca sa studiezi informatiile.

 

Nu mai cauta magazine haine blana naturala bucuresti: comanda online de la Casa de Blanuri MG

Singurul magazin certificat Furmark din Romania, Casa de Blanuri MG este locul de unde poti cumpara orice tip de haina de blana (de vizon, de vulpe, de chinchilla si nu numai), fara sa ai indoieli in privinta calitatii. In acest mediu de achizitie, beneficiezi de o perioada extinsa de garantie, de 3 – 5 ani, in functie de fiecare tip de produs.

Nu mai cauta magazine haine blana naturala Bucuresti: poti comanda online, de pe www.Blana.ro, piesa care se potriveste cel mai bine in garderoba ta. Nu rata reducerile: in aceasta perioada ai preturi unice la diverse categorii de produse, inclusiv jachete sau veste din blana naturala.

 

Date de contact:

Tel: +40 07 27 22 52 62

E-mail: bianca@blana.ro

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Totpal
Load More In Breaking News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI :: 10-12 septembrie 2021 :: Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Primul targ imobiliar organizat in ultimii 2 ani incepe VINERI, 10 SEPTEMBRIE, ORA 10:00 l…