Home Breaking News Stiri Exclusive La Niña “ataca” joi, 12 ianuarie, la White Evenings in B52 (Trailer)

La Niña “ataca” joi, 12 ianuarie, la White Evenings in B52 (Trailer)

4 min read
0
0
411

Filmul “Attack of La Niña” poate fi vizionat in premiera in Romania joi seara, incepand cu ora 19.30 in cadrul serilor dedicate sporturilor de iarna, White Evenings, in club B52 din Bucuresti.

“Attack of La Niña” este o recapitulare a uneia dintre cele mai lungi si aspre ierni nord americane inregistrate vreodata, fenomenul meteo mondial cunoscut ca si la niña. Cei mai buni schiori ai momentului, printre care si atletii Red Bull – Bobby Brown, Henrik Windstedt, Russ Henshaw, Sean Pettit, Richard Permin au sfidat fenomenul si si-au depasit limitele intr-o intrecere impotriva fenomenelor naturii.

 “Zapada abundenta si conditiile nemaiintalnite te obligau sa nu te indepartezi prea mult de casa, creand oportunitati de a intra mai mult in zonele pe care le-am explorat in trecut. Am reusit sa vedem niste locuri pe care nu le-am luat in considerare pana acum si recompensa a fost mai mare decat ne asteptam!”, a declarat producatorul executiv Murray Wais.

In echipa este si pilonul principal MSP Sean Pettit, aruncandu-se si dominand zapada din provincia sa, British Columbia. Urmareste calatoria francezului Richard Permin, vanand furtuni in Canada si urmareste realizarile superstarului X Games Bobby Brown care conduce o echipa de top inapoi in Alyeska pentru inca o sesiune de sarituri imense. O excursie de heliskiing intr-o zona ascunsa a coastei BC unde sunt izvoare termale asigura locul perfect pentru unul dintre cele mai memorabile segmente ale anului, incluzandu-i pe Ingrid Backstrom, James Heim, si Eric Hjorleifson. Fii sigur sa urmaresti cel mai amuzant personaj al schiului, Colby West, in cautarea celei mai tari ture.

Extraordinarul film contine un mix de filmari HD, materiale care te lasa cu gura cascata, captate folosind echipament de ultima generatie, incluzand camerele Phantom de slow motion, instalatii Cineflex montate pe elicopter si unghiuri extreme ale camerei. Acest film este cel mai recent dintr-o serie de filme premiate despre schi de la MSP, incluzand “In Deep” si “The Way I See It”, castigatoarele titlului de Filmul Anului in 2009 si 2010.

“Attack of La Niña” a fost filmat in locurile in care au lovit furtunile in America de Nord, incluzand Alyeska AK, Terrace BC, Aspen CO, Whistler BC, Breckenridge CO, Mammoth Mountain CA, Stevens Pass WA si alte destinatii renumite. Distributia acestui film incredibil este alcatuita din cei mai buni schiori contemporani: Sean Pettit, Bobby Brown, Mark Abma, Henrik Windstedt, Richard Permin, Gus Kenworthy, Eric Hjorleifson, Ingrid Backstrom, Russ Henshaw, Colby West, James Heim, Cody Townsend, Rory Bushfield, Callum Pettit, Jacob Wester, Alex Schlopy si senzatia de 15 ani, Torin Yater-Wallace.

 Ne vedem acolo!

Andreea Torba
National Communication Manager
Red Bull Romania
Mobile: +40 727 229 528
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…