Home Marele Premiu “Liga Campionilor” castigat de o fetita de 11 ani

Marele Premiu “Liga Campionilor” castigat de o fetita de 11 ani

2 min read
0
0
365

O copilă de 11 ani a câştigat Marele Premiu al concursului “Liga Campionilor” de la Râşnov

Dora Gaitanovici, o fetiţă în vârstă de doar 11 ani, din Buzău, a plecat acasă cu marele premiu al concursului muzical Liga Campionilor, ediţia a II-a, care s-a încheiat duminică seara la Râşnov. 

În faţa unei asistenţe-record, de peste 2.000 de persoane, câştigătorii celor două secţiuni de concurs – juniori şi seniori – respectiv Dora Gaitanovici şi Laurenţiu Bârzoi (17 ani, din Lupeni, judeţul Hunedoara) s-au “duelat” pe scena din Râşnov pentru mult-râvnitul trofeu. Juriul a avut o misiune dificilă în faţa prestaţiilor deosebite ale celor doi concurenţi, astfel încât departajarea s-a făcut la o diferenţă foarte mică.

De asemenea, duminică seara s-au decernat şi premiile speciale, între care cel oferit de preşedintele juriului şi directorul artistic al concursului, Mihai Trăistariu, constănţencei Diana Antonică (17 ani). Ea va înregistra o piesă în duet cu Mihai Trăistariu şi va beneficia de sprijinul artistului în promovare la televiziuni. De asemenea, Primăria Râşnov a oferit premiul “Cetatea Râşnov”, italianului Simone Frulio (14 ani).

Cu acest prilej, Mihai Trăistariu a susţinut, la Râşnov, cel de-al 3.000-lea concert din carieră.  Seara s-a încheiat cu un superb spectacol de lasere.

SURSA: http://www.amosnews.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…