Home Marele Premiu “Liga Campionilor” castigat de o fetita de 11 ani

Marele Premiu “Liga Campionilor” castigat de o fetita de 11 ani

2 min read
0
0
238

O copilă de 11 ani a câştigat Marele Premiu al concursului “Liga Campionilor” de la Râşnov

Dora Gaitanovici, o fetiţă în vârstă de doar 11 ani, din Buzău, a plecat acasă cu marele premiu al concursului muzical Liga Campionilor, ediţia a II-a, care s-a încheiat duminică seara la Râşnov. 

În faţa unei asistenţe-record, de peste 2.000 de persoane, câştigătorii celor două secţiuni de concurs – juniori şi seniori – respectiv Dora Gaitanovici şi Laurenţiu Bârzoi (17 ani, din Lupeni, judeţul Hunedoara) s-au “duelat” pe scena din Râşnov pentru mult-râvnitul trofeu. Juriul a avut o misiune dificilă în faţa prestaţiilor deosebite ale celor doi concurenţi, astfel încât departajarea s-a făcut la o diferenţă foarte mică.

De asemenea, duminică seara s-au decernat şi premiile speciale, între care cel oferit de preşedintele juriului şi directorul artistic al concursului, Mihai Trăistariu, constănţencei Diana Antonică (17 ani). Ea va înregistra o piesă în duet cu Mihai Trăistariu şi va beneficia de sprijinul artistului în promovare la televiziuni. De asemenea, Primăria Râşnov a oferit premiul “Cetatea Râşnov”, italianului Simone Frulio (14 ani).

Cu acest prilej, Mihai Trăistariu a susţinut, la Râşnov, cel de-al 3.000-lea concert din carieră.  Seara s-a încheiat cu un superb spectacol de lasere.

SURSA: http://www.amosnews.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…