Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Mirela Boureanu Vaida de la “Mireasă pentru fiul meu” va canta in Sinaia de Craciun

Mirela Boureanu Vaida de la “Mireasă pentru fiul meu” va canta in Sinaia de Craciun

2 min read
0
0
333

Mirela Boureanu Vaida, nostalgică după Crăciunul din Moldova!
Anul acesta, Mirela Boureanu Vaida va petrece Ajunul de Crăciun alături de telespectatorii Antena1, în direct, la “Mireasă pentru fiul meu”, iar pe 25 decembrie va merge la Sinaia unde a fost invitată să cânte.
Deşi alege de multe ori să-şi urmeze profesia de Sărbători, aşa cum fac, de altfel, mulţi artişti, gândul Mirelei este întotdeauna la Crăciunul tradiţional românesc pe care obişnuia să-l petreacă în Moldova, alături de cei dragi.

Familia are grijă totuşi să îi aducă Mirelei tradiţiile din Moldova mai aproape, în fiecare Crăciun mama prezentatoarei sunând-o pentru a-i pune la telefon colindătorii care îi trec pragul.  “Mi-e dor de Crăciunul de acasă.

Aşteptam colindătorii pe la ora cinci seara şi pregăteam de fiecare dată pentru ei colaci făcuţi în cuptor, nuci şi mere. Îmi lipsesc toate aceste lucruri, de la colindele din Moldova, freamătul din casă de dinainte de Crăciun, la soba caldă din casa bunicilor şi mirosul de brad.

Şi acum dacă aş fi acasă aş merge la colindat la rudele mele. Când sunt în Bucureşti de Crăciun mă gândesc de fiecare dată la casa mea” a declarat Mirela Boureanu Vaida.

SURSA: Libertatea.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…