Home Stiri Recomandate Mobila ta poate capata o noua viata daca o dai cu un lac pentru lemn potrivit. Afla mai multe despre asta

Mobila ta poate capata o noua viata daca o dai cu un lac pentru lemn potrivit. Afla mai multe despre asta

6 min read
0
0
411

Casele goale sunt toate la fel. Niste pereti care nu spun nimic, podeaua trista si geamurle goale. Adevarata personalitate se face simtita atunci cand casa este mobilata, are covoare si perdele la geamuri. Cand pernele sunt puse pe canapea, cartile pe rafturile date cu lac pentru lemn iar vaza cu flori coloreaza camera.

Ingrijeste-ti mobila cu lac pentru lemn si totul va arata ca nou

Mobila si decoratiunile din casa spun foarte multe despre noi. Atat din punct de vedere al stilului, al culorii, al materialelor din care sunt realizate si chiar al modului in care este aranjata camera.

  • Daca suntem genul minimalist, fara multe multe mobile, doar cateva rafturi necesare pentru a depozita lucrurile de baza;
  • Daca ne place confortul, alegand mobila functionala, cu canapele mari si moi;
  • Daca ne place stabilitatea, alegand mobila masiva, grea, care umple camera;
  • Daca suntem persoane optimiste, luminoase, alegand mobila in culori deschise;
  • Daca suntem mai sobri, alegand mobila stil, uneori lasand de o parte elementul de confort.

Indiferent de stilul de mobila si decoratiunile pe care le alegem, este important sa le ingrijim cu produse de calitate, adecvate materialului din care sunt realizate.

Mobila trebuie curatata permanent cu ceara sau alte solutii care curata praful si eventualele depuneri de pe ea. Cand situatia o cere, mobila poate fi data cu lac pentru lemn care ii confera un aspect ingrijit si nou, prelungindu-iI viata cu multi ani.

Canapelele si fotoliile trebuiesc curatate la randul cu produse adecvate materialelor din care sunt realizate, indiferent daca este vorba despre material texil, piele sau imitatie de piele. Daca avem de-a face cu un mix de materiale, este bine sa cautam ceva universal, care sa se preteze la toate, usurandu-ne foarte mult munca. Sau, sa avem grija sa folosim o carpa pentru fiecare solutie in parte. Multe canapele au diverse insertii de lemn, manere sau picioare si atunci putem apela de asemenea la lac pentru lemn.

Perdelele trebuiesc spalate in mod regulat. Cel putin o data la doua luni, deoarece sunt expuse la praful si poluarea din exterior. Perdelele curate improspateaza aerul si lumineaza placut dupa spalare, oferind o nota de eleganta camerei. Daca le spalati de mana folositi un detergent bland si apa calduta, iar daca le spalati la masina, apelati la un program special, care nu dureaza mult, nu are temperatura mare si nu stoarce.

Usile trebuiesc la randul lor ingrijite cu atentie iar daca materialul o permite, pot fi date cu lac pentru lemn. Multe dintre ele sunt situate la intrarea in camere folosite foarte des iar asta presupune o utilizare intensa. Usile nu sunt ferite de lovituri sau zgarieturi asa ca merita toate atentia noastra pentru a avea un aspect cat mai placut.

Parchetul are o importanta deosebita in aspectul unei camere. In functie de materialul din care este confectionat, necesita la randul sau o atentie deosebita. Daca aveti parchet laminat, folositi produse speciale pentru el sau solutii universale pentru pardoseli.

Alege lacul potrivit pentru lemn

Daca aveti parchet din lemn, gasiti solutii pentru curatare frecventa, si periodic il puteti da cu lac pentru lemn. Este o operatiune putin mai complexa, mai ales daca parchetul este intr-o stare destul de uzata.  Se poate sa fie nevoie de o mica slefuire inainte de a aplica lac pentru lemn si chiar sa fie nevoie mai multe straturi.

Putem reconditiona toata mobila din casa cu lac pentru lemn. Rezultatul va fi unul care merita tot efortul depus, casa va fi in permanenta curata si aranjata, iar mobila ingrijita si rezistenta.

Pentru a afla mai multe despre lacul pentru lemn sau lac pentru parchet, https://www.klebrom.ro/lac-pentru-parchet-si-scari/ gasiti aici toate informatiile de care aveti nevoie.

 

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

6 beneficii pe care ti le ofera un carut 3 in 1

Cauti sa investesti intr-un carut 3 in 1 de calitate? Descopera principalele beneficii de …