Home Monica Anghel şi Bogdan Miu dau “Deşteptarea” la Ploieşti

Monica Anghel şi Bogdan Miu dau “Deşteptarea” la Ploieşti

3 min read
0
0
308

După trei ani în care au dat “Deşteptarea” milioanelor de români din studioul Europa FM, Monica Anghel şi Bogdan Miu pornesc într-un turneu naţional pentru a-şi bea cafeaua şi a sta de vorbă cu ascultătorii din toată ţara.
Turneul celor doi realizatori ai matinalului “Deşteptarea” de la Europa FM va începe vineri, 1 aprilie, la Ploieşti în „Doroftei PUB”. Monica şi Bogdan vor avea un invitat special. Leonard Doroftei, unul dintre cei mai iubiţi ploieşteni, fost campion mondial la box va da “Deşteptarea” milioanelor de ascultători Europa FM şi va povesti unei ţări întregi despre locul în care a copilărit şi în care se simte cel mai bine.
Nerăbdătoare să-i cunoască pe cei cu care a vorbit la radio până acum, Monica Anghel declară: “Abia aştept să-mi beau cafeaua alături de prietenii noştri. Până acum ne-am auzit, acum ne şi vedem faţă în faţă. În fiecare oraş mă aştept să cunosc oameni noi cu care să stau de vorbă şi de la care să învăţ câte ceva. O să fie foarte frumos, deşi recunosc faptul că o sa-mi fie dor de Aviv şi de familie.”
Dacă până acum ascultătorii Europa FM se trezeau alături de noi prin intermediul undelor radio, acum se vor trezi cu noi la propriu. Vom merge în fiecare oraş, vom bea cafeaua împreună cu ascultătorii noştri şi vom încerca să le facem dimineţile mai frumoase.”, declară Bogdan Miu.
Cei care vor să-şi înceapă dimineaţa alături de realizatorii matinalului Europa FM sunt aşteptaţi în fiecare zi de vineri, de la 6:00 la 10:00. Voia bună şi surprizele nu vor lipsi din program.

SURSA: http://www.observatorulph.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…