Home Monitorii de schi au cartele gratuite numai dacă promovează brandul „Ski on Sky”

Monitorii de schi au cartele gratuite numai dacă promovează brandul „Ski on Sky”

6 min read
0
0
387

Administraţia locală din Sinaia a venit cu o ofertă avantajoasă pentru monitorii de schi din oraş. Instructorii au primit cartele de acces gratuit pe instalaţiile de transport pe cablu ce aparţin societăţii Transport Urban. Cartelele sunt personale şi nu pot fi împrumutate unor terţe persoane. În schimbul acestora, monitorii vor promova noul brand Ski on Sky şi vor fi alături de Primărie la toate proiectele legate de munte, vor participa la igienizarea muntelui, la amenajarea pârtiilor, dar şi la evenimentele organizate de Primărie.

monitori de skiPrimarul Vlad Oprea este de părere că cea mai bună promovare a domeniului schiabil şi a noului brand de iarnă poate fi făcută de către instructorii de schi, cei care intră cel mai mult în contact cu turiştii. „Cetăţenii oraşului şi administraţia locală sunt într-un parteneriat şi cu toţii am făcut eforturi susţinute pentru dezvoltarea domeniului schiabil din oraş. Dacă noi, ca administraţie, am investit milioane de euro în amenajarea pârtiilor, în construirea noului telescaun, dăm drumul la un proiect de înzăpezire artificială, îmi doresc să fie alături de noi şi monitorii de schi, să promoveze brandul oraşului, să participe voluntar la proiectele noastre şi să aducă turişti cât mai mulţi pentru domeniul schiabil din Sinaia. Aceste cartele sunt pentru cei care vor avea schiori, pe care îi duc pe munte, nu sunt date unor persoane care merg să se plimbe, sunt pentru a promova domeniul schiabil şi pentru a aduce schiori la Sinaia”, a spus primarul sinăian.

Monitorii de schi sunt încântaţi de ideea conform căreia vor circula gratuit, chiar dacă acest lucru le aduce şi unele obligaţii. „Este o iniţiativă foarte bună din partea Primăriei şi ne ajută foarte mult în ceea ce priveşte transportul, care este esenţial pentru noi. Sper să fie alături de noi şi de acum încolo, să rămânem în aceleaşi relaţii bune, iar noi le vom acorda tot suportul necesar pentru ceea ce înseamnă FOTE 2013”, a spus Mihai Şupeală, unul dintre instructorii de schi prezenţi la discuţii.

Colaborarea dintre Administraţia locală şi monitorii de schi trebuie să existe pe toate planurile, în vederea desfăşurării Olimpiadei de tineret, dar şi în viaţa de zi cu zi de pe munte. „Doar o echipă omogenă poate face ca lucrurile să decurgă bine, să putem arăta tuturor că suntem buni”, a spus Vali Căciulă, unul dintre cei mai vechi monitori de schi din Sinaia.

Primarul Vlad Oprea a prezentat proiectele pentru viitorul sezon de schi. Acestea cuprind instalaţia de zăpadă artificială din Valea Soarelui, amenajarea Pârtiei Carp, a Variantei din Valea Dorului, dar şi un teleski în zona Şaua Călugărului, ce va lega încă trei pârtii. La rândul lor, monitorii şi-au spus păsurile. Un skipass comun pentru toate instalaţiile pe cablu i-ar ajuta foarte mult în transportul de la Cota 1400 la 2000 şi ar facilita accesul la pârtiile de altitudine. O altă problemă ridicată de instructori a fost nerespectarea de către turişti a interdicţiei de a se da cu sania pe pârtiile de schi, în special la Cota 2000. Vlad Oprea i-a asigurat că va face tot posibilul pentru realizarea skipass-ului unic şi că îi va amenda pe cei care nu respectă interdicţia săniuşului.

SURSA: http://www.expresuldesinaia.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum au evoluat modalitățile de încălzire a locuinței. Avantajele aduse de inovațiile tehnologice

Viața pe care o trăim noi este una destul de simplă și confortabilă, raportată la alte per…