Home Mult asteptatul derby Carpaţi Mefin Sinaia – Caraimanul E.A. Buşteni

Mult asteptatul derby Carpaţi Mefin Sinaia – Caraimanul E.A. Buşteni

4 min read
0
0
427

Unul din jocurile aşteptat cu un real interes s-a aflat şi eternul derby al staţiunilor de pe Valea Prahovei, Carpaţi Mefin Sinaia primind vizita rivalei sale de-o viaţă, şcoala de fotbal a profesorului Petre Gavrilă,  Caraimanul Euro-Africa Buşteni.

A fost un meci incendiar având în vedere că nici una dintre echipe nu a dorit să piardă în faţa celeilalte, un meci viu disputat, cu multe faze de poartă şi dueluri aprige în limitele regulamentului, o partidă atractivă, cu multe faze de poartă, cu execuţii de excepţie, cu ratări şi parade ale celor doi portari, cu cartonaşe galbene dar şi o eliminare(Brânzea-de la gazde, în minutul 69) spectatorii veniţi din cele două staţiuni montane având ce vedea.

Formaţia din Sinaia s-a impus cu scorul de 1-0, prin reuşita lui Răzvan Negotei din minutul 63, calificându-se pentru faza sferturilor de finală. La jocul de pe stadionul Mefin din Sinaia, au evoluat următoarele echipe: Carpaţi Mefin: Dogaru-Ante, Petrescu, Peptea, Ardelean(min.84 Neguţescu), Brânzea, Negotei(min.89 Şandru), Goagă, Lăban(min.56 Moguţ), Davidoiu, Pricop(min.65 Colţoiu).

Antrenor: Ionuţ Hogea.

Caraimanul Euro-Africa: Crintea-Găurean, Bălănescu, Osumann Gariba, Trestenicu, Alex. Anghel, Istrate, Yeboah John Kweku, Chira, Cârloganu, Vălică. Au mai evoluat în repriza secundă: Plumb, Popa şi Androne. Antrenori: Alexandru Andraşi şi Iulian Dragnea.

Brigada de arbitri a fost compusă din : George Frăţilă-la centru, ajutat la cele două tuşe de Emil Mateescu şi Adrian Niţă, observator AJF fiind Marian Deaconu, nimeni altul decât şeful arbitrilor prahoveni. Iată şi celelalte rezultate ale optimilor:

Precizia Breaza – ASFC Brebu 1-2 (1-0)
Petrolistul Boldeşti – Petrolul Teleajen 7-0 (4-0)
Unirea Urlaţi – Avântul Măneciu 1-3 (1-1)
Petrolul Băicoi – CS Păuleşti 1-2 (1-1)
Petrolul II Ploieşti – Prahova 2010 Tomşani 0-4 (0-1)
Tricolor Varniţa – CS Şirna 1-0

Echipele învingătoare s-au calificat în sferturile de finală, fază în care capul de afiş îl constituie partida unde Carpaţi Mefin Sinaia va întâlni, pe teren propriu, pe Avântul Măneciu, celelalte jocuri fiind:

CSM Câmpina – ASFC Brebu
Tricolor Varniţa – Prahova 2010 Tomşani
Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti
Partidele vor avea loc, după toate probabilităţile, miercuri, 27 aprilie. Cristian SBARNEA

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…