Home Ne apropiem de finalul campaniei 1001 culori și poveștile lor

Ne apropiem de finalul campaniei 1001 culori și poveștile lor

13 min read
0
0
317

Culorile au început să se adune pe www.1001culori.ro, lumea a contribuit cu alte culori, astfel încât la finalul acestei luni vom vota cea de-a 1001 culoare a celor două orașe, Brașov și Sibiu :) Până atunci mai avem un pas de parcurs: ne interesează să aflăm de la voi care este culoarea unuia dintre cele două orașe și care sunt lucrurile pe care vi le doriți în Brașov sau Sibiu, dar încă lipsesc. Așteptăm să vă implicați în dezbaterile organizate de voluntarii noștri sau să comentați aici sau pe facebook cât mai repede :) Toate părerile vor fi adunate și prezentate oficialităților locale la vernisarea expoziției finale, care va avea loc în noiembrie-decembrie 2010.

SURSA: http://www.stiribrasov.ro

DESPRE PROIECT:

Campania “1001 culori și poveștile lor” face parte din proiectul “Colorează-ți comunitatea!”, finanțat de către CEE Trust, care se va derula în perioada aprilie 2010 – ianuarie 2011 și are ca scop de a identifica lucrurile pozitive și culorile din comunitate. În cadrul acestui proiect Asociația Colors lucrează cu o echipă formată din 33 de bloggeri și lucrători/ voluntari din ONG-urile din Brașov și Sibiu, care au luat parte la 5 zile de planificare și un schimb de experiență, în cadrul căruia fiecare a încercat să surprindă culorile celuilalt oraș prin intermediul camerei foto. Până la finalul lunii octombrie, tinerii și nu numai sunt invitați să intre pe blog, să propună culori care lipsesc, să ia parte la concursuri și la dezbaterea online, să viziteze expozițiile și să se implice în activitățile nonformale în aer liber, precum și să devină voluntar sau suporter al proiectului.

Ne interesează să aflăm de la voi care sunt lucrurile pozitive și culorile care definesc cele două orașe, Brașov și Sibiu și ce își doresc tinerii de la orașul în care trăiesc sau în care visează să ajungă. Împreună vom găsi a 1001-a culoare care va fi făcută publică ulterior tuturor stakeholderilor interesați de dezvoltarea urbană a celor două comunități.

Proiectul este implementat de Asociația Colors în parteneriat cu Asociația Dram Center 07 Sibiu, Muzeul Casa Mureșenilor Brașov și Casa de Cultură a Studenților Sibiu și este finanțat de către CEE Trust.

Asociația Colors activează în domeniile dezvoltării personale și comunitare și promovează un stil de viață sănătos, activ și implicat în județele Brașov și Sibiu. Mai multe despre culorile și ideile Colors găsești pe plinideidei.wordpress.com.

Ei sunt cei care colorează comunitatea împreună cu Asociația Colors!

BRAȘOV

Carmen Budileanu (Athe) – 4th3.wordpress.com – “Vreau să descopăr poveștile din spatele culorilor din Brașov și culorile din spatele poveștilor din Sibiu.”

Ioana Șerb – SCUT – “Îmi place fotografia, iubesc culorile și doresc să contribui la dezvoltarea orașului meu.”

Sabin Munca – stiribrasov.ro – “Vreau să mă implic activ într-o activitate serioasă și pozitivă pentru a ajuta comunitatea brașoveană și sper ca entuziasmul meu să îi molipsească și pe ceilalți voluntari.”

Valentin Enescu – Centrul Pilot de Voluntariat -”Să “intru” în oraș, să caut culori, lumină, lucruri deosebite, tocmai în acest mix: o junglă de betoane, case vechi cu istorie, ce au povești în urmă și natura ce ne înconjoară.”

Rita Jinga – kaliopeea.wordpress.com – “Vreau ca Brașovul să fie cunoscut și promovat.”

Diana Beleiu – Cercetașii României V. Onițiu Brașov – “Iubesc Brașovul și tot ce e legat de el și îmi plac culorile, fotografia și viața.”

Ionela Costea – Centrul Pilot de Voluntariat – “Doresc să îmi lărgesc orizonturile. Schimbul de experiență sper să contribuie la dezvoltarea mea personală.”

Cătălin Olteanu – edpursimuove.blogspot.com – “Vreau să descopăr mai multe despre istoria Sibiului și să contribui la consolidarea relațiilor sociale și culturale între cele două orașe.”

Adrian Hegheduș – CPNT – “Doresc să văd o schimbare în mediul în care trăiesc, să încerc lucruri noi, să interacționez cu oameni dornici de proiecte și să înfrumusețez Brașovul.”

Radu Micu – 34life – “Iubesc fotografia și tot ce ține de culoare și vreau să învăț mai multe lucruri despre comunicare și organizare.”

Lucian Popa – Asociația Colors – “Îmi place să scot la iveală culoarea lucrurilor care ne înconjoară.”

Alex Trofim (Bloghita) – bloghita.info – “Doresc să contribui la promovarea Brașovului, să învăț lucruri noi. În plus îmi plac proiectele pentru bloggeri.”

Sorin Păvăluță – hiqnoi.wordpress.com – suport IT

Valer Rus – Muzeul Casa Mureșenilor

Cristian Chelaru – iubescbrasovul.ro – realizator al siglei proiectului

SIBIU

Adrian Băcanu – adibacanu.blogspot.com – “Îmi doresc să mă dezvolt și să dezvolt comunitatea sibiană, să împărtășesc experiențe și inspirație.”

Lucian Avdeev – lucian-desprenimicuri.blogspot.com – “E ceva nou pentru mine, îmi place să fac fotografii și îmi doresc să găsim și evidențiem lucrurile pozitive din Sibiu.”

Călin Blaga – ALEG – “Sunt interesat de dezvoltarea democratică a orașului și doresc să contribui la colorarea comunității și ieșirea din monotonia cotidiană.”

Anamaria Ban – bufnitzel.blogspot.com – “Mă pasionează ceea ce duce la cuvântul “om” și surprinde latura umanist-culturală – un fel de fascinație a diversității culturilor și caracterelor – se poate numi culoare, nu?”

Mihai Colibaba – sibiufoto.com – “În Sibiu sunt multe de făcut, multe de spus, multe de arătat; este un oraș mic, însă un subiect inepuizabil.”

Adrian Grigoraș/ Alexandru Ciobotaru – LSFLA – “Vreau să cunosc oameni și locuri noi, să mă distrez, să aflu mai multe despre bloguri și să fiu o pată de culoare în curcubeul Colors.”

Carmen Beldean – forme-de-vis.blogspot.com – “Este ceva nou pentru mine, în plus îmi place să fac fotografii, fac poze la orice și oricând.”

Alina Buhoiu – ARAPAMESU – “Vreau să cunosc oameni noi, să învăț lucruri noi, să lucrez în echipă și să mă distrez.”

Ciprian Drăghici – gigelitatea.blogspot.com – “Îmi place să mă implic în programe de voluntariat și dispun de timpul și energia pentru a face ceva bun pentru comunitatea în care trăiesc.”

Liliana Blaga – parfumdefemeie.wordpress.com – “Este o șansă de a cunoaște oamenii și cultura Brașovului, de a socializa și de a surprinde momente și obiective importante prin intermediul aparatului de fotografiat.”

Emilia Scântei/ Gabriel Șofronici – APLR – “Vreau să contribui la promovarea orașului, să cunosc persoane noi și să capăt experiență în proiecte comunitate.”

Angharad Frandes – dreamwind55.blogspot.com – “Doresc să mă implic într-un proiect comunitar, interesant și instructiv. Îmi place să fiu creativă, să fac fotografii, să descopăr lucruri noi într-un oraș vechi.”

Roxana Farcaș – ARAPAMESU – “Îmi doresc să învăț, să cunosc oameni noi și să îmi fac o mulțime de prieteni.”

George Cune – Asociația Colors – “Dați-mi un aparat foto și veți vedea culorile care caracterizează orașul.”

Tudor Popa – www.cemerita.ro – “Îmi place să ajut la derularea proiectelor interesante. Iubesc să folosesc aparatul foto și vreau să observ mai de aproape orașul.”

Cristiana Andrei – Cristiana_

Finanțator:

Organizatori:

Parteneri:

Participanți:

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Hrană umedă pentru pisici: beneficii pe care trebuie să le cunoști

Hrana umeda pisici este unul dintre alimentele preferate de către feline datorită tuturor …