Home Breaking News Stiri Brasov O braşoveancă e „cea mai sexy vampiriţă

O braşoveancă e „cea mai sexy vampiriţă

3 min read
2
0
615

Gabriela Drăghici a surclasat-o chiar şi pe Bianca Drăguşanu

Vezi foto aici: http://www.vampirenes.com

În aceste zile se poate vota „Cea mai sexy vampiriţă” pe siteul vampirenes.com, topul fiind condus clar în acest moment de Gabriela Drăghici, o braşoveancă de 22 de ani. Cu 13.312 de puncte înregistrate la ora scrierii acestui articol, ea o surclasează chiar şi pe Bianca Drăguşanu (26 de ani), care se bucură de o notorietate imensă în România după relaţia pe care a avut-o cu designerul Cătălin Botezatu. Drăguşanu a primit doar 6.516 de puncte, care o poziţionează momentan pe locul 3. Pe locul 2 e o timişoreancă de 25 de ani, Bianca Jurcă, cu 7.429 de puncte.
În concurs mai este înscrisă şi o altă braşoveancă, Anca Manoliu, cotată şi ea destul de bine, cu 5.613 de puncte.

Finala va avea loc la Las Vegas
13 dintre cele mai frumoase concurente din România vor ajunge în finala concursului de la Las Vegas. „Câştigătoarea va avea contracte de până la 100.000 de dolari şi multe joburi în SUA, unde va fi promovat concursul. Româncele sunt foarte frumoase şi sunt convins că vor avea succes la publicul american, mai ales că din show vor fi transmise imagini pe televiziuni din State”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru libertatea.ro, cel care se va ocupa de scenografie, de costume şi de regia show-ului.

Donald Trump şi Tyran Richard vor fi invitaţi
Marea finală a concursului „Cea mai sexy vampiriţă din lume” va avea loc pe 31 octombrie la Las Vegas (statul Nevada, SUA). Majoritatea filmărilor vor fi făcute în „Capitala mondială a jocurilor de noroc”, dar finalistele vor avea ocazia să călătorească, pentru a promova concursul organizat de Cătălin Botezatu, şi la New York, Los Angeles sau Atlantic City.
Printre personalităţile care vor fi prezente la competiţie se numără: celebrul multimiliardar Donald Trump, tenismenul român Ilie Năstase, actriţa Nicole Stein, playmate-ul Tyran Richard şi multe alte vedete internaţionale.

SURSA: http://www.bzb.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Brasov

2 Comments

  1. vampiroiu

    6 octombrie 2010 at 12:23 AM

    Norocul tau ca ai 22 de ani,mai ai timp sa te trezesti la realitate.Nu de alta,dar unii chiar mai au pretentii la fetele noastre.Eu nu!

  2. vampirita

    30 octombrie 2010 at 6:58 PM

    eu sant mai frumoasa decat ea eu am castigat locul 1 la concursul de frumusete cu botezatu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Proiectate de austrieci: 10 km de pârtii la Râşnov, telegondolă şi lac de acumulare

Ieri a fost prezentat master planul de peste 36 milioane de euro pentru dezvoltarea staţiu…