Home Oferte de “8 Martie” pe Valea Prahovei şi în străinătate

Oferte de “8 Martie” pe Valea Prahovei şi în străinătate

4 min read
0
0
429

Agenţiile de turism din Ploieşti oferă sejururi la preţuri avantajoase pentru cei care vor să sărbătorească „8 Martie”.

Mini-vacanţele în străinătate sunt la mare căutare în luna martie. De departe cele mai ieftine sunt pachetele turistice de 4-5 zile în destinaţii din Italia,  Viena şi Ungaria. Astfel, cine doreşte să ajungă pentru câteva zile la Roma, Viena sau Budapesta va plăti între 150 şi 200 de euro. În tarif intră transportul, cazarea la hotel de 4 stele, micul dejun, ba chiar şi bilete de intrare la muzee.

Pentru cei care nu au la dispoziţie prea multe zile libere, agenţiile de turism pun la bătaie sejururi de 2-3 zile în staţiunile montane de pe Valea Prahovei.

De exemplu, două nopţi de cazare, în perioada 4-5 martie, la Vila Camelia din Sinaia, cotată la trei margarete, costă 170 de lei, de persoană.  În aceşti bani intră micul dejun şi o cină romantică. „Avem o ofertă avantajoasă şi la Pensiunea Cristal din staţiunea Bran. Sejurul de două nopţi costă 155 de lei, tariful acoperind micul dejun cu bufet suedez şi o seară festivă” a precizat Gabriela Ciobanu de la agenţia „Europa Travel”.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Oferte pentru Ziua Femeii

Domenele şi domnişoarele sunt aşteptale la distracţie în acest sfârşit de săptămână. Unităţile de pe Valea Prahovei se întrec în oferte tentante, care pe lângă nopţile de cazare, mai cuprind  mese festive, şedinţe la centrele spa şi împachetări cu ciocolată. Vestea bună este că nici preţurile nu depăşesc 400 de lei pe un sejur de două zile la hotelurile de trei sau patru stele. Deja primii clienţi care au cumpărat pachete turistice pentru acest weekend au început să sosească, însă aglomeraţia mare va fi şi marţi seară în restaurantele unităţilor de cazare, deoarece sunt pregătite petreceri de la care nu vor lipsi surprizele pentru sărbătorite. Pachetele sunt diversificate în funcţie de fiecare unitate hotelieră în parte, dar toate promit un singur lucru: doamnele şi domnişoarele vor petrece un weekend de neuitat. Pasionatele sporturilor de iarnă mai au un motiv de bucurie în plus – toate pârtiile de la munte sunt excelente.

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…