Home Oferte speciale pentru “Vacanta la tara” pana la 31 octombrie

Oferte speciale pentru “Vacanta la tara” pana la 31 octombrie

2 min read
0
0
304

Pentru cei care nu au plecat inca in concediu, din varii motive, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural ofera programul “Vacanta la tara”. Programul se desfasoara pana la data de 31 octormbrie 2010 si include sejururi de cinci nopti in satele romanesti, la preturi exceptionale, cu sume cuprinse intre 150 si 195 de lei.

Turistii care sunt interesati de a pleca in concediu pana la data de 31 octombrie, anul curent, pot beneficia de ofertele facute in cadrul programului “Vacanta la tara”. Preturile ofertelor, conform declaratiilor agentiei, au ramas neschimbate in ultimii doi ani si vin in ajutorul celor care nu si-au permis, din punct de vedere financiar, sa plece intr-o vacanta in tara. Printre cei inscrisi in program se numara mai multe pensiuni din Alba, Arges, Brasov, Bihor, Buzau, Constanta, Covasna, Gorj, Maramures, Neamt, Suceava si Vrancea.

Programul “Vacanta la tara” se afla la cea de-a 16-a editie si ofera turistilor pachete la tarife de 150 de lei de persoana, pentru sejururi de 5-6 zile, pentru cazarea la pensiuni de doua margarete, respectiv pachete de 5-6 zile, la tarife de 195 de lei de persoana, pentru pensiunile de trei sau patru margarete.

Prin sustinerea si dezvoltarea acestui program, Asociatia Nationala de Turism Rural,Ecologic si Cultural incearca sa incurajeze vacantele in Romania, cu un mare accent pus pe dezvoltarea rurala prin cunoasterea si aprecierea mediului rural.

SURSA: http://stiride10.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…