Home Ovidiu Costel Capusor – “ Burgul transilvan”

Ovidiu Costel Capusor – “ Burgul transilvan”

6 min read
0
0
474

Scrisoare deschisa

Subsemnatul, Ovidiu Costel Capusor, artist plastic, restaurator, designer, membru UAP, castigator al numeroaselor premii la Festivalurile si concursurile artistice, singurul castigator a trei Burse de Performanta Artistica consecutive 2000-2003, doctorand si absolvent al Universitatii Nationale de Arta Bucuresti-Sibiu, cu Media 10, absolvent Master, media 10, am expus lucrari de pictura, grafica, acuarela, pastel, design, icoane la mai mult de 120 de expozitii personale si de grup in tara si strainatate.

Doresc pe aceasta calesa sa apelez la dvs. cu rugamintea de a gasi impreuna o modalitate de a finanta/sponsoriza tiparirea primului meu Album de arta cu creatiile proprii, “ Burgul transilvan”, lucrari de grafica si pictura, realizate cu orasele si cetatile din Transilvania (detalii si unele lucrari pe  http://carpusor.blogspot.com/p/album-arta.html ), album pe care doresc sa-l lansez si in cadrul expozitiei personale din Brasov, pe data de 1 august 2011.

Este de inteles ca in conditiile actuale nu s-a putut acoperi intreaga suma, insa unele persoane fizice si juridice au reusit sa ma ajute in acest sens, atingand astfel 65% din pretul final de tiparire care este de 7400 euro.

Orice suma pe care dvs. veti avea dorinta de a o dona/ sponsoriza va fi bine-venita, reusind sa realizez un catalog/album de arta de calitate, full color, cu coperti cartonate, plastifiate, astfel eu obligandu-ma de a va promova in schimb imaginea dvs. sau a firmei dv pe o pagina din album. In functie de dorintele dvs va pot inmana si albume de arta pe care le puteti darui ca mici atentii/cadouri de sarbatori si nu numai, partenerilor sau colaboratorilor dvs de afaceri.

Acest album (unde va apare si reclama dvs) va fi editat si daruit din partea mea bibliotecilor, muzeelor, academiei, facultatilor, institutelor culturale si ambasadelor, in diferite medii de afaceri, astfel incat vor intra in posesia lui atat oameni de afaceri cat si consumatori si iubitori ai artelor plastice, de diferite nationalitati, consuli, diplomati, cadre militare si nu numai.

As dori sa gasim o cale prin a raspunde favorabil acestui apel avand in vedere si faptul ca, daca doriti, va pot oferi in schimbul acestor sume diferite lucrari de pictura – orice tehnica, orice stil (icoane, tablouri, pastel, ulei, grafica, portrete) – pe care le puteti eventual darui cadou prietenilor sau partenerilor dvs de afaceri, sau/si proiecte de design interior/ exterior, restaurare lucrari de pictura, grafica, metal, mobilier etc. care sa va satisfaca si gustul artistic, implicandu-ma astfel pentru a va realiza un cadru cat mai sofisticat, unic si de stil locatiilor sediilor dvs.

Va pot elibera si factura eventual, pentru albumele dorite…nu doar  incheierea unui contract de sponsorizare, care sa justifice implicarea in acest proiect, in contabilitatea dvs sau firma pe care o manageriati.

As dori daca se poate, in cazul unui gand favorabil din partea dvs. sa ma instiintati si / sau sa ne intalnim eventual pana in 25 iunie (data limita pentru trimiterea materialului bun de tipar), sa va prezint si portofoliul de lucrari, dilpome si atestate obtinute pana in prezent si sa definitivam detaliile in legatura cu sponsorizarea (sau modalitatea aleasa de dvs).

In cazul in care nu aveti posibilitatea sa imi finantati acest proiect va multumesc daca ati reusi sa sugerati unui prieten, partener sau colaborator de-al dvs care considerati ca ar putea sprijini acest fapt.

Va multumesc foarte mult pentru timpul dvs pe care l-ati acordat in acest sens.

 

Cu o deosebita consideratie,

Ovidiu Carpusor

pictor-restaurator

Expert in restaurare pictura – atestat nr. 396 de Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National

Consilier de specialitate – Arta Plastica

Doctorand in Identificarea si autentificare operelor de arta – UNA Bucuresti

http://carpusor.blogspot.com

tel. 0722 320 562

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…