Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Busteni Piesea de teatru „Mă mut la mama!” cu Adriana Trandafir, Gabriel Fătu şi … Emanoil SAVIN

Piesea de teatru „Mă mut la mama!” cu Adriana Trandafir, Gabriel Fătu şi … Emanoil SAVIN

2 min read
0
0
373

Emanoil Savin a debutat in teatru. Primarul din Busteni, iubitul secret al Adrianei Trandafir

***

Venit la zilele statiunii Busteni, Alin Oprea nu a ratat ocazia de a vedea spectacolul “Ma mut la mama”, cu Gabriel Fatu si Adriana Trandafir. Pe scena a urcat chiar si primarul statiunii, care a jucat un rol inedit.

Piesa de teatru, jucata in sala Centrului Cultural, a deschis, practic, Serbarile orasului Busteni.

Peste doua sute de turisti si localnici au venit sa il vada pe cunoscutul actor Gabriel Fatu si pe Adriana Trandafir in spectacolul “Ma mut la mama”. Invitat la zilele statiunii, Alin Oprea a urmarit piesa alaturi de primarul din Busteni, fara sotie. Artistul s-a amuzat copios la fiecare replica, iar la sfarsit a spus ca de mult nu a mai ras atat de tare. O surpriza pentru public a avut loc in ultimul act al piesei, cand printre actori a aparut chiar primarul Emanoil Savin, care a jucat rolul “iubitului secret” al Adrianei Trandafir. La final, edilul a anuntat publicul ca in sala se afla si Alin Oprea, adica “Talismanul cel bun, nu cel rau”.

SURSA: http://www.cancan.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Busteni

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…