Home Preţurile sejururilor de Revelion în zona Bran – Moieciu

Preţurile sejururilor de Revelion în zona Bran – Moieciu

2 min read
0
0
216

Comuna Moieciu, alături de staţiunile Vatra Dornei şi Gura-Humorului, se află printre cele mai accesibile destinaţii interne pentru petrecerea nopţii dintre ani. Astfel, pentru trei zile de cazare la o pensiune de trei margarete din Moieciu în perioada Revelionului poţi plăti 102 euro, în timp ce la Vatra Dornei pentru aceeaşi perioadă se pot plăti doar 64 de euro. Aceleaşi condiţii, dar în Gura Humorului, te duc la 104 euro.

În schimb, dacă vrei să petreci Revelionul în zona Branului, trebuie să plăteşti 1.400 de lei de persoană. În aceşti bani intră trei nopţi cazare la un hotel de trei stele din staţiune, mic dejunul, masa festivă de Revelion şi programul din noaptea dintre ani. Un sejur de cinci zile la Predeal ajunge la 1.190 de lei (aproximativ 276 de euro). Tariful acoperă patru nopţi cazare la un hotel de trei stele din staţiune, cu mic dejun şi cina festivă de Revelion.
Dacă vrei să mergi de Revelion la Azuga, un sejur de cinci zile în staţiune te costă 650 de lei (151 de euro). Tariful acoperă patru nopţi cazare la o pensiune de trei margarete din staţiune, precum şi masa de Revelion. De aici.

Mult? Puţin? Voi unde veţi merge de Revelion?

SURSA: http://prinbrasov.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cum să integrezi puloverele bărbătești în ținute smart-casual pentru cele mai chic outfituri în sezonul rece

Puloverul este o piesă indispensabilă, un ‘’must-have’’ pentru garderoba bărbaților. Când …