Home Procedura pentru Let’s do it România – 25 septembrie la Braşov

Procedura pentru Let’s do it România – 25 septembrie la Braşov

6 min read
0
0
293

Informatii utile pentru pentru liderii de echipa si pentru voluntarii care vor participa la Ziua De Curatenie Nationala :

1. Incurajam , in limita posibilitatilor, ca voluntarii sa-si achizitioneze materialele necesare: o pereche de manusi si o rola de saci (60 sau 120 litri) si sa sprijine actiunea cu mijloace de transport proprii. In cazul in care acest lucru nu este posibil, sacii si manusile se vor oferi din rezerva de la punctul de inregistrare si, cu mijloacele de trasport dipsonibile, vom incerca sa asiguram transportul voluntarilor catre diferite locatii din Brasov. Reamintim ca cifra voluntarilor inscrisi pe site este foarte mare si probabil numarul de inscrieri va creste in ziua evenimentului, de aceea este foarte important ca cei care participa sa sustina eforturile organizatorilor .
2. Reamintim avantajele inscrierilor pe site www.letsdoitromania.ro : inscrierea ca Persoana de Contact a Echipei sau ca simplu voluntar, acces la informatii utile, posibilitatea de a alege un traseu unde vei merge sa faci curat in 25 septembrie
3. Minorii (persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani) trebuie sa aiba la ei declaratie semnata de parinti, disponibila pe site sau la Punctul De Inregistrare, prin care acestia  isi exprima acordul participarii la actiune. In cazul grupurilor organizate, scoli, cluburi, ONG-uri, etc care au desemnat Persoana de Contact (coordonator al grupului) doar acesta/aceasta va completa declaratia pentru intregul grup de minori.
4. Echipa Let’s Do It, Romania! roaga toti voluntarii care se vor prezenta in data de 25 septembrie la punctele de inregistrare sa aiba rabdare, sa promoveze spiritul de echipa si comportamentul decent.
5. Exista Punct de Inregistrare si in Fagaras care poate centraliza si voluntari din localitatile invecinate.
6. In localitatile din afara orasului care organizeaza Ziua De Curatenie Nationala in 25 septembrie voluntarii se vor prezenta pentru inscriere, instructaj, saci si manusi la Punctele de Inregistrare din sediile Primariilor.
7.Sugeram ca voluntarii sa poarte haine lejere (tricou+pantaloni, preferabil lungi), incaltaminte sport (adidasi sau chiar impermeabile – cizme de cauciuc, ghete, bocanci). Poate fi utila si purtarea unor materiale de protecţie peste faţă (eşarfă/o bucată de material). Cel putin un membru al echipei trebuie sa detina un rucsac cu apa, mancare, sepci, spirt si tifon, leucoplast.

Vineri 24 septembrie

In aceasta zi invitam toate Persoanele de Contact  ale echipelor inscrise pe site sa se prezinte la Punctul de Inregistare al Liceului Unirea pentru a verifica impreuna cu organizatorii alocarea traseelor cu mormane, pentru a le oferi alte informatii importante despre ziua de curatenie si pentru a stabili resursele logistice necesare. Dupa finalizarea acestei etape Persoanele de Contact pot organiza echipa pentru 25 septembrie si pot merge sambata direct pe teren. Accesul se va face din Str. Politehnicii iar Punctul De Inregistrare va fi deschis incepand cu ora 10 :00 pana la ora 21 :00
Sambata 25 septembrie
Punctul De inregistrare Voluntari Brasov de la Liceul Unirea  va fi deschis incepand cu ora 08:00. Ii asteptam pe toti locuitorii orasului Brasov sa participe la actiune, la fel si pe  pe voluntarii inscrisi pe site care nu fac parte din nicio echipa. Accesul se va face din B-dul Eroilor vizavi de Prefectura Brasov. Pentru a usura procedura de inscriere Voluntarii cu echipe gata formate  pot pregati o lista cu datele personale ale membrilor echipei.

Pentru a facilita comunicarea Let’s Do It, Romania ! pune la dispozitie si un nr de telefon valabil la nivel national :
CALL CENTER: 0318 21 21 21.
(Program: 10:00 – 18:00, Tarif normal în toate reţelele)

SURSA: http://prinbrasov.com

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…