Home Promoţia „Henry Coandă-100”

Promoţia „Henry Coandă-100”

3 min read
0
0
446

Anul școlar 2009-2010 s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute, prilej pentru elevii prahoveni din ani terminali să simtă emoția despărțirii de colegi și cadre didactice. Cel mai important eveniment a avut loc la Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” din Breaza.

Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” din Breaza a sărbătorit încheierea anului şcolar şi absolvirea promoţiei „Henry Coandă-100”. Festivitatea de premiere a avut loc, joia trecută, în prezenţa conducerii Colegiului, a notabilităţilor oraşului, primarul Nicolae Ferăstrăeru, şeful Poliţiei Breaza, Costel Cremeneanu şi alţi invitaţi. Momentul a fost marcat de prezenţa Ministrului Apărării, Gabriel Oprea, care a premiat elevii. „Sunt încrezător că mândria şi spiritul hotărât al cantemiriştilor  vă vor ajuta să porniţi pe drumul afirmării într-o carieră militară, pe o cale pe care se avântă doar cei care au cu  adevărat vocaţie pentru cariera armelor, cei care sunt clădiţi şi căliţi la flacăra împlinirii datoriei sacre de a sluji Patria sub Drapel”, a spus absolvenților, în discursul său, ministrul Oprea.

Eveniment încărcat de emoții
Evenimentul a fost un prilej de bucurie pentru toţi cei prezenţi, dar şi de nostalgie pentru absolvenţii liceului, care acum trebuie să se despartă de colegi și dascăli, pentru a începe un nou capitol în viaţa lor.
„Cei patru ani petrecuţi aici, alături de ceilalţi 95 de colegi, a fost un lucru extraordinar. S-au creat multe legături de prietenie între noi. Mai departe, intenţionez să merg la Institutul Medico-Militar din Bucureşti”, a declarat, cu emoție în glas, şeful de promoţie, Radu Alexa. Săptămânalul „Valea Prahovei” urează succes tuturor absolvenților instituțiilor prahovene, pe drumul ales mai departe. C. N.

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Cine poate fi prezența surpriză din play-off-ul Ligii 1 Iată echipele cu potențial de revelație!

Actuala stagiune a Ligii 1 promite o luptă interesantă atât la vârful clasamentului, cât ș…