Locuri de munca in Prahova: Rulla | Joburi Prahova | Joburi Brasov

Proprietar pe perioada determinata. Metoda prin care iti poti cumpara o vila la munte sau pe litoral cu doar 5.000 de euro

Voteaza articol:
Se încarcă...
· 2.498 afisari

Cine vrea sa devina proprietar doar o saptamana din an isi poate cumpara un imobil in sistem time-sharing. Pentru cateva mii de euro, dobandeste o cota parte dintr-o casa la munte sau la mare, pe care o poate folosi 7 zile pe an.


Proprietar pe perioada determinata. Metoda prin care iti poti cumpara o vila in Bran sau pe litoral cu doar 5.000 de euro pe www.incont.ro

Acest concept de proprietate periodica exista de mult in strainatate si incepe sa patrunda si la noi in tara.
Razvan Cretu, directorul unei firme, si-a cumparat in urma cu 3 luni o vila in Bran cu 5.400 de euro. O poate folosi insa doar in perioada 29 august-5 septembrie a fiecarui an. Sistemul ii permite schimbul cu proprietarii din alte tari, care au cumparat in acelasi regim.
Razvan Cretu, proprietar: “Deja m-am aranjat sa mergem prin Sardinia si dupa aceea, in celalalt an incercam Australia, State.”
Florin Voloc, directorul complexului: “In aceasta saptamana aleasa, toata viata, in fiecare an, puteti schimba aceasta vacanta oriunde in lume. 80 de tari. 2900 de locatii.”
Asta daca nu doriti sa mergeti in fiecare an in concediu in acelasi loc. Intr-un complex de la Bran, aparut in urma cu un an, se vand in regim de proprietate periodica garsoniere si vile cu preturi intre 2.000 si peste 25.500 de euro, in functie de tipul imobilului si de perioada aleasa.
Si pe litoral exista de 2 ani un astfel de complex, in localitatea 23 August. Costul unei camere pentru o saptamana variaza de la 3.000 la 9.000 de euro.
Liliana Filip, directorul complexului: “Sunt case de vacanta, dar pe care le primesc in sistem hotelier. Exista restaurante, amfiteatru, sistem de spectacole, kids cluburi, piscine.”
Cei care sunt interesati sa-si cumpere o proprietate periodica trebuie sa stie ca pe langa pretul de achizitie vor trebui sa mai plateasca o taxa anuala de intretinere. Ea ajunge la cateva zeci de euro si include asigurarea, impozitul, eventualele reparatii si utilitatile.
Proprietatea poate fi vanduta, inchiriata, donata sau lasata mostenire. Conceptul de proprietate periodica a fost inventat de francezi si preluat si de Statele Unite ale Americii si tari europene precum Italia, Germania, Austria, Bulgaria si Ungaria. In toata lumea sunt peste 9 milioane de astfel de proprietari, din care peste un milion si jumatate in Europa.
SURSA: http://incont.stirileprotv.ro
61621887

Niciodată n-a fost mai simplu să ai proprietatea ta …

Exemplu: http://www.blaxy.ro/proprietar/

***

<<< UN SCURT CHESTIONAR AICI >>> TIMESHARINGValea Prahovei si Bran

timesharing

http://www.mervani.ro/TIMESHARING-Imobiliare-cu-Scop-Turistic.html


Daca ti-a placut articolul, urmareste Totpal's Daily News pe FACEBOOK şi TWITTER!


Publicat de pe 15 mart. 2016 in Stiri Exclusive, Stiri interne, Stiri Recomandate. Puteti urmari raspunsurile la acest articol folosind fluxul RSS 2.0 iar daca aveti cateva minute libere ne-ar interesa parerea dumneavoastra. Nu ezitati.

1 Comentariu for “Proprietar pe perioada determinata. Metoda prin care iti poti cumpara o vila la munte sau pe litoral cu doar 5.000 de euro”

  1. MARIAN POPESCU

    cea mai proasta decizie. sa-ti planifici timpul astfel incat sa poti locui in fiecare an, in aceiasi perioada si sa faci mereu curatenie in urma “fostilor” proprietari.

Parere ta

CAZARE *** la Busteni – Poiana Tapului

cazare Busteni

Tarif cazare incepand de la 180 ron/zi

Vizitatori acum pe site

Participa si tu la ” BURSA LOCURILOR DE MUNCA in Busteni si imprejurimi “

Top articole:

Cele mai noi articole:

Comentarii recente

Primaria Busteni

Articole RECOMANDATE !!!

Copyright © Mihai Mircea Totpal. Toate drepturile sunt rezervate. Statistici oferite de Google Analytics.