Oferta Publicitate OnLine

OFERTA DE PUBLICITATE

PROMOVARE ONLINE


Societatea comerciala TOTPAL M SERVICES, începând cu luna ianuarie 2011, va pune la dispoziție o oferta speciala de promovare pe Internet prin intermediul unei set de bannere publicitare (3 tipuri standard cu dimensiuni: 468×60 pixeli, 300×250 pixeli, 130×130 pixeli) expuse aleator pe o toate paginile si articolele acestui blog.

TARIFUL incepe de la 15 euro/luna si poate fi discutat in functie de pachetul de banere achizitionate, perioada de desfasurare a campaniei si eventualitatea unui schimb de link-uri.

AVANTAJE?

Expunere. Va oferim posibilitatea de a va imbunatati imaginea prin expunerea afacerii dumneavoastra in fata multor potentiali clienti; Pentru cei care detin propriul site/blog, legatura directa catre site-ul/blogul dumneavoastra. Daca expunerea este un avantaj atunci o legatura directa (fara redirectionari) catre site-ul dumneavoastra va ofera posibilitatea de a consolida imaginea dumneavoastra prin aducerea de noi vizitatori si, de ce nu, eventuali clienti.

 pentru informatii suplimentare 0244.311211 sau 0720900669
 • banerele pot fi achiziționate fie individual fie în sistem compus prin combinarea a doua sau trei banere.
 • Pentru achiziția a mai mult de doua banere se poate oferi reduceri sau diverse gratuitati, ca estindere a perioadei contractate.
 • Plata se poate face lunar sau integral. Dacă perioada depășește 3 luni și se plătește integral se oferta o luna gratuit.

FORMULAR DE CONTACT / COMANDA

  Numele si prenumele (obligatoriu)

  Nume societate comerciala (daca este cazul!)

  Telefon de contact (obligatoriu)

  E-mail de contact (obligatoriu)

  Selectie tip pachet

  Perioada dorita

  Detalii suplimentare

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.