Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Reîncep spectacolele la Castelul Peleş – „Voice of Music” pe 17 martie 2012

Reîncep spectacolele la Castelul Peleş – „Voice of Music” pe 17 martie 2012

2 min read
0
0
265

Amatorii de turism cultural, trebuie să afle că Muzeul Naţional Peleş deschide seria spectacolelor muzicale din această primăvară. Împreună cu „Voice of Music” pe 17 martie 2012, organizează concertul „O seară italiană la Castel”, prezentat de Andreea Teodorescu. În sala destinată unor astfel de evenimente, va răsuna muzica lui Verdi, Puccini, Cilea, Catalani, Pergolesi, Bellini şi Giordano, în interpretarea sopranei Irina Iordăchescu, prim-solistă a Operei Naţionale Bucureşti. Pe scenă vor urca şi soliştii Cecilia Ganivici, Veronica Necula, Mario Vasiliu şi Valentin Vasopol, acompaniaţi de pianista Lidia Butnariu.

Pe 24 martie, va debuta ediţia a II-a a stagiunii Sunetul Muzicii, prezentată de criticul muzical Sebastian Crăciun. Din program fac parte lucrări de Schubert, Mozart, Beethoven, interpretate de Alexandru Tomescu şi Şerban Mereuţă la vioară, Bogdan Bişoc la violă şi Filip Papa la violoncel.
Doritorii îşi pot procura biletele de pe site-ul Muzeului Naţional Peleş. Acestea sunt valabile pentru două persoane şi sunt gratuite.

Bilet dublu pentru intrarea la Castelul Peleș

Muzeul National Peles a pus In vanzare un bilet dublu, care asigura vizitarea Insotita de ghid pentru Castelul Peles si Castelul Pelisor, pentru tariful de 30 de lei pentru adulti. Elevii, studentii si pensionarii nu pot cumula acest bilet cu reducerile deja existente (75% pentru elevi si studenti si 50% pentru pensionari), dupa cum anunta Ziarul Financiar. Biletul dublu include vizitarea expozitiei de baza a Castelului Peles (insotit de ghid, in limba romana, engleza, franceza, etc.) si a Castelul Pelisor (din nou Insotit de ghid). Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete…

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…