Home Breaking News Stiri Prahova Stiri Campina Revista-i tot revistă! Super-spectacol al Teatrului „Majestic” la Câmpina

Revista-i tot revistă! Super-spectacol al Teatrului „Majestic” la Câmpina

2 min read
0
0
206

Teatrul de Revistă „Majestic” (secţie a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti) le-a oferit doamnelor şi domnişoarelor din Câmpina un spectacol de neuitat. O poveste – „S-a întâmplat la castel” – în care Nico, Daniel Iordăchioaie, Daniela Răduică şi colegii lor fac o adevărată performanţă artistică.

Pentru că, dacă până acum îi vedeam doar cântând, cel puţin pe primii doi, de această dată ei apar şi ca actori. Un spectacol de zile mari, din care nu lipsesc şi alte surprize plăcute cum ar fi colaborarea cu echipa de păpuşari a teatrului ploieştean sau apariţia unor tineri artişti foarte talentaţi: Diana Uţă, Dragoş Urzeală şi Liviu Panait. Coregrafia şi regia artistică sunt semnate de binecunoscuta Marcela Timiraş. „S-a întâmplat la castel” este şi un adevărat tur de forţă pentru artişti. Durează mai bine de două ore şi jumătate, dar nu-ţi dai seama de asta decât la… final. Sala a fost plină, publicul mulţumit, iar aplauzele de la sfârşit au durat minute bune. Spectacolul a avut loc pe scena Casei de Cultură „Geo Bogza” şi a fost oferit câmpinencelor de Primărie şi Consiliul Local.
Spectacol 1
Spectacol 2
Spectacol 3
Spectacol 4
Spectacol 5
Spectacol 6

Spectacol 7

Spectacol 8Spectacol 9Spectacol 11

SURSA: http://www.campinaph.ro

 

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Jurnal de agent imobiliar pentru 15-16 iulie 2019 – 2 imobile noi si 3 actualizari” plus inca 5 informatii

Am adaugat 2 oferte noi si am actualizat alte 3 imobile. Iata noutatile zilei: OFERTE NOI …