Home Roche Romania Diagnostics Division continua campania “Fa PAS-ul corect Controleaza DIABETUL”

Roche Romania Diagnostics Division continua campania “Fa PAS-ul corect Controleaza DIABETUL”

5 min read
0
0
395

Roche Romania Diagnostics Division isi respecta promisiunea de a veni in permanenta cu noi solutii pentru un control al diabetului comod, eficient si real. Anul acesta, in cadrul campaniei “Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL”, Roche Romania Diagnostics Division vine in sprijinul pacientilor diagnosticati cu diabet cu o noua solutie: “Trusa completa pentru automonitorizare Accu-Chek Active”.

Aceasta contine:
•    1 glucometru
•    50 + 10 bandelete
•    1 dispozitiv de intepare
•    10 lantete
•    1 cutie de pastrare a medicamentelor cu sistem de taiere
•    1 grafic de profil glicemic
•    1 card S.O.S.

“Trusa completa pentru automonitorizare Accu-Chek Active” va fi disponibila in farmacii in perioada 18 aprilie – 20 mai 2011, in limita stocului disponibil.

Campania “Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL” a inceput in anul 2009 cu scopul de a informa publicul larg despre prevenirea aparitiei complicatiilor diabetului. Informatii despre un stil de viata sanatos se gasesc pe site-ul www.accu-chek.ro care a fost lansat in anul 2009 impreuna cu Helpline Accu-Chek 0800 080 228. In cadrul campaniei, in anul 2010, Roche Romania Diagnostics Division a lansat graficul de profil glicemic – Accu-Chek 3600  View – Sistemul de analiza vizuala a glicemiei.
In anul 2011 Roche Romania Diagnostics Division ofera publicului “Trusa completa pentru automonitorizare Accu-Chek Active”. Persoanele care doresc sa aiba un control comod, eficient si real al diabetului, vor gasi in aceasta trusa Sistemul de analiza vizuala a glicemiei Accu-Chek 3600 View. Testarea structurata in 3 zile consecutive, la momentele potrivite, ofera informatii pretioase asupra factorilor care influenteaza variatiile glicemiei. Graficul de profil glicemic Accu-Chek 3600 View maximizeaza valoarea fiecarei testari si incurajeaza in luarea deciziilor corecte pentru un control glicemic mai bun, ajutând astfel la intârzierea aparitiei complicatiilor diabetului.
Pentru informatii despre solutiile oferite de Accu-Chek pentru un control comod, eficient si real al diabetului, persoanele interesate pot suna la Helpline Accu-Chek 0800 080 228, numar de telefon gratuit, apelabil din orice retea sau pot vizita pagina de internet www.accu-chek.ro.

Despre importanta automonitorizarii
Potrivit Federatiei Internationale de Diabet, complicatiile diabetului reprezinta principala cauza de deces in rândul populatiei diagnosticate cu diabet. Se estimeaza ca in anul 2010, la nivel global, aproximativ 4 milioane de oameni cu vârste cuprinse intre 20 si 79 de ani au decedat din cauza complicatiilor diabetului, reprezentând 6.8 % din mortalitatea globala pentru aceasta grupa de varsta. Statisticile Federatiei Internationale de Diabet arata ca in 2010, in România, prevalenta diabetului este de 8.4% in rândul populatiei cu vârste cuprinse intre 20 si 79 de ani. Statistici ingrijoratoare se inregistreaza de asemenea, in rândul copiilor deoarece cresterea cazurilor de obezitate conduce la riscul aparitiei precoce a diabetului.

Un beneficiu enorm pentru persoanele afectate de diabet in ceea ce priveste cresterea sperantei de viata si a calitatii vietii, este reprezentat de interventia timpurie si evitarea sau intârzierea aparitiei complicatiilor diabetului.
Dispozitivele de masurare a glicemiei destinate automonitorizarii ofera persoanelor diagnosticate cu diabet posibilitatea de a avea un control eficient asupra diabetului. Accu-Chek pune la dispozitia acestor persoane sisteme si solutii pentru automonitorizarea valorilor glicemiei. Glucometrele Accu-Chek sunt usor de utilizat si furnizeaza rezultate sigure, contribuind la prevenirea aparitiei complicatiilor diabetului si la mentinerea unui stil de viata normal.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Cuvinte nerostite (proză scurtă)” de Anișoara Laura-MUSTEȚIU

Într-un torent de viteză, un BMW negru trece pe șoseaua udată de ploaie lăsând o dâră de a…