Agricola Bacau a lansat doua noi produse pentru cei care intimpina sarbatorile pascale cu pretentii: Salamul de Sibiu Editie de Colectie – cu sampanie si Salamul Peles. Aceste doua sortimente sint o premiera pentru piata româneasca si au fost special create pentru momentele de sarbatoare. În plus, pentru consumatorii care sint atenti la silueta, Agricola a mai pus la dispozitie si Jambonelul din piept de pui, cu mai putine calorii si cu un ambalaj special.

Salamul de Sibiu Editie de Colectie – Sampanie este un produs unic, care combina cu îndrazneala robustetea savuroasa a carnii de porc si rafinamentul sampaniei. Salbac, companie din Grupul Agricola Bacau, a conceput acest produs pentru toti cunoscatorii delicateselor, dar în editie limitata. Ei pot achizitiona noul sortiment în varianta de 470 de grame, ambalat într-o cutie eleganta, pentru un Paste rafinat.
Salamul de Sibiu cu aroma de sampanie completeaza în mod inspirat gama derivatelor acestui produs pretios, dupa ce Agricola, în 2009, de Craciun, a lansat Salamul de Sibiu Editie de Colectie – Coniac, disponibil doar în perioade ca acestea. “Aceste produse ofera consumatorilor si gustul unic al carnii de porc, dar si rafinamentul unor ingrediente speciale, precum sampania sau condimentele naturale” – spune Angelica Smil, directorul companiei Salbac.
Salamul Peles este al doilea sortiment de salam crud uscat cu mucegai din portofoliul companiei. Are o savoare distincta si un gust perfect conturat, fiind obtinut dupa o perioada de maturare de 45 de zile. Salamul Peles se comercializeaza calibrat la 300 g, pretul recomandat la raft fiind de 13,5 lei/bucata.
In plus, pentru cei care sint atenti la silueta, Agricola pune la dispozitie, in editie limitata, in perioada Sarbatorilor Pascale, Jambonelul din piept de pui. Pentru a-i sustine pe cei care prefera produsele cu mai putine calorii, Salbac produce acest sortiment si in varianta calibrat la 500 de grame, in cutie cadou personalizata si fara costuri suplimentare.
Salbac detine doua fabrici specializate si moderne, una de producere a salamurilor crude uscate si una pentru mezeluri si specialitati fierte afumate. In perioada decembrie 2010 – ianuarie 2011, Salamul de Sibiu Agricola Bacau a atins o cota de piata de 42,1% din punct de vedere valoric (39% în volum) in total segment Salam de Sibiu comercializat in Romania (potrivit MEMRB Romania). Astfel, acesta isi consolideaza pozitia de lider in total segment Salam de Sibiu comercializat pe piata din Romania (pozitie adjudecata in iunie 2009), detasat fata de ceilalti producatori. (Petru DONE)

SURSA: http://www.ziaruldebacau.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Soferii model fac toate aceste lucruri! Fa-le si tu!

Nu este deloc greu sa fii un sofer model in trafic, sa conduci prudent si sa ai grija de a…