Home Schi alpin – Ruxandra Puiu a cucerit sase medalii la nationale

Schi alpin – Ruxandra Puiu a cucerit sase medalii la nationale

2 min read
0
0
194

Pe partia de schi de la Azuga s-a desfasurat Campionatul National de schi alpin, rezervat juniorilor si seniorilor. Au participat circa 80 de sportivi, printre care si patru schiori de la CSS Baia Sprie. Ruxandra Puiu (antrenata de Andrei Gorog) a  avut cea mai buna comportare, reusind un loc I, trei locuri II, doua locuri III, doua locuri V si un loc X.

Referitor la progresul Ruxandrei, directorul CSS Baia Sprie, prof. Petru Iring, a declarat< “Aceasta sportiva a evoluat foarte mult in pregatirea sportiva, avand si prima participare la o competitie internationala, la Liberec, unde a avut loc Festivalul Olimpic al Tineretului European – editia 2011. S-a situat pe locul 46 la slalom si pe 68 la slalom urias”.

Tot la Azuga s-a desfasurat Campionatul National la schi alpin rezervat copiilor, unde au participat circa 120 de sportivi. Singurul club departamental din judetul nostru cu specialitate schi, CSS Baia Sprie, a fost reprezentat de patru sportivi, care au obtinut urmatoarele rezultate< locurile 7 si 8 la proba de slalom prin Lorand Coatinar> locul 11 la probele de slalom si slalom urias prin Raul Selejan> locul 13 la proba de slalom prin Catalin Chelaru. Sportivii sunt antrenati de prof. Sebastian Selejan.

SURSA: http://www.informatia-zilei.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…