Home Si ploiestenii au talent – Valentin Dinu

Si ploiestenii au talent – Valentin Dinu

3 min read
0
0
483

Valentin are 21 de ani, este din Ploiesti si trebuie sa munceasca sa-si intretina familia, lucrand la o spalatorie auto. El are un copil de 2 ani si nu a mai putut sa-si continue studiile desi si-ar fi dorit. A venit la “Romanii au talent” pentru ca vrea sa i se acorde o sansa.

El a venit insotit de tatal lui, care are mare incredere in talentul lui. Acesta a izbucnit in plans in momentul in care Valentin a fost aplaudat la scena deschisa iar publicul l-a ovationat in picioare.
El a cantat piesa “Cat de frumoasa esti”, binecunoscuta in interpretarea lui Mihai Traistariu.

Andra a fost impresionata de vocea lui mai ales ca, “cel mic” din burta a inceput sa miste si a glumit spunand: “Imediat a simtit talentul”.

Mihai i s-a adresat cu “Domnule spalator de masini” si i-a spus ca este foarte talentat si dupa parerea lui ar trebui sa-si schimbe locul de munca.

Imediat, Andi a ripostat si a spus ca meseria de spalator de masini este una care reprezinta pe oricine isi face treaba minunat in timp ce Mihai a ripostat: “Eu cred ca el este mai potrivit aici, cantand. Nu sa spele masini, nu ca asta inseamna ca nu am tot respectul pentru cei care spala masini”. Intr-adevar Andi i-a si prezis: “Cariera la spalatoria de masini se cam apropie de sfarsit”.

Andra a fost extrem de impresionata de talentul lui si i-a spus ca a lasat-o fara cuvinte: “Bravo! Ai stiut sa alegi aceasta melodie care nu e o piesa usoara, ci, din contra, foarte grea”.

Cu trei de Da el merge in etapa urmatoare.

Vezi AICI cum a cantat Dinu Valentin!

SURSA: http://www.protv.ro


Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…