Home Si ploiestenii au talent – Valentin Dinu

Si ploiestenii au talent – Valentin Dinu

3 min read
0
0
261

Valentin are 21 de ani, este din Ploiesti si trebuie sa munceasca sa-si intretina familia, lucrand la o spalatorie auto. El are un copil de 2 ani si nu a mai putut sa-si continue studiile desi si-ar fi dorit. A venit la “Romanii au talent” pentru ca vrea sa i se acorde o sansa.

El a venit insotit de tatal lui, care are mare incredere in talentul lui. Acesta a izbucnit in plans in momentul in care Valentin a fost aplaudat la scena deschisa iar publicul l-a ovationat in picioare.
El a cantat piesa “Cat de frumoasa esti”, binecunoscuta in interpretarea lui Mihai Traistariu.

Andra a fost impresionata de vocea lui mai ales ca, “cel mic” din burta a inceput sa miste si a glumit spunand: “Imediat a simtit talentul”.

Mihai i s-a adresat cu “Domnule spalator de masini” si i-a spus ca este foarte talentat si dupa parerea lui ar trebui sa-si schimbe locul de munca.

Imediat, Andi a ripostat si a spus ca meseria de spalator de masini este una care reprezinta pe oricine isi face treaba minunat in timp ce Mihai a ripostat: “Eu cred ca el este mai potrivit aici, cantand. Nu sa spele masini, nu ca asta inseamna ca nu am tot respectul pentru cei care spala masini”. Intr-adevar Andi i-a si prezis: “Cariera la spalatoria de masini se cam apropie de sfarsit”.

Andra a fost extrem de impresionata de talentul lui si i-a spus ca a lasat-o fara cuvinte: “Bravo! Ai stiut sa alegi aceasta melodie care nu e o piesa usoara, ci, din contra, foarte grea”.

Cu trei de Da el merge in etapa urmatoare.

Vezi AICI cum a cantat Dinu Valentin!

SURSA: http://www.protv.ro


Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Este atat de bine sa stii ca la gradinite cei mici sunt ingrijiti si multumiti

Gradinite ale viitorului Este de ajuns sa vezi sali frumos amenajate in gradinite de tip T…