Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia Sinaia poate deveni „Capitala Verde a României”

Sinaia poate deveni „Capitala Verde a României”

2 min read
0
0
203

Orasele inscrise in concursul “cel mai vede oras al Romaniei” sunt: Alexandria, Sinaia, Râmnicu Vâlcea, Botoşani, Suceava, Bistriţa, Timişoara, Cluj-Napoca, Brăila, Sector 2 – Bucureşti, Oradea şi Brasov. În 2010, Capitala Verde a României a adus la un loc 10 primării în lupta pentru cel mai ecologic oraş. Anul trecut titlul a fost castigat de municipiul Brasov.

Juriul care va evalua dosarele oraşelor înscrise va fi format, printre alţii, din reprezentanţi ai Ministerului Mediului. Fiecare reprezentant va acorda câte o notă pentru formularul de participare, cu o pondere de 50% din nota finală, una pentru povestea oraşului, cu o pondere de 20% şi una pentru planul de comunicare, cu o pondere de 30%.

Gala decernării premiilor va avea loc în Bucureşti, în luna februarie 2012, iar „Capitala Verde a României” va fi desemnat oraşul cu cel mai mare punctaj obţinut în urma evaluării făcute de juriu. Oraşul câştigător va fi promovat la nivel naţional, pe parcursul anului 2012, drept „Capitala Verde a României” şi va avea prioritate pentru dezvoltarea tuturor acţiunilor ulterioare desfăşurate de Umbrela Verde, cu sprijinul Ministerului Mediului şi Pădurilor.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Investitorii încep să fie mai interesaţi de Sinaia …

Sinaia „for sale“: tot mai multe pensiuni şi hoteluri sunt la vânzare. „Investitorii încep…