Home Sinăienii invitați de primărie la crosul “Adrian Ghioca”

Sinăienii invitați de primărie la crosul “Adrian Ghioca”

4 min read
0
0
269

Primăria oraşului Sinaia organizează în data de 4 mai 2011 a VI-a ediţie a Crosului “Adrian Ghioca”. La acest concurs se pot înscrie toţi cetăţenii care au domiciliul stabil în oraşul Sinaia şi toţi elevii şcolilor sinăiene, indeferent de domiciliu. Înscrierile se fac până în data de 2 mai 2011, orele 16,30 la Primăria Sinaia – Departamentul de Relaţii cu Publicul şi la toate şcolile din Sinaia.
Vlad Oprea -Primarul oraşului Sinaia: “În fiecare an pentru noi luna mai începe cu acest eveniment de suflet, organizat în memoria profesorului Adrian Ghioca. Totodată, prin acest cros, marcăm şi Ziua Naţională a Inimii. Sunt mândru că sinăienii respectă tradiţia şi participă în număr mare la toate ediţiile evenimentelor sportive pe care le organizăm”.
Participanţii vor concura pe 2 categorii: fete şi băieţi şi pe 9 categorii de vârste: până la 10 ani; 11-15 ani; 16-20 ani; 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; 61-70 ani şi peste 70 ani. Traseul pentru concurs a fost împărţit astfel: cei cu vârste până la 15 ani şi peste 51 ani vor primi startul de la hotelul Internaţional, iar ceilalţi de la “Colegiul Mihail Cantacuzino”, finish-ul fiind la intrarea în parcul “Dimitrie Ghica”.
Câştigătorii vor fi premiaţi la finalul crosului pe terasa Old Nick PUB. Premiile vor consta în diplome, medalii şi bani.În fiecare an au participat la cros peste 100 de concurenţi şi au fost premiaţi câte 32 de câştigători la fiecare ediţie.
Pentru buna desfăşurare a concursului s-a solicitat sprijinul Poliţiei Rutiere, Poliţiei Locale, Jandarmeriei şi Serviciului de Ambulanţă. Pe durata crosului, se urmăreşte minimalizarea aglomerării traficului prin oprirea circulaţiei pe traseul de concurs cu puţin timp înainte de începerea acestuia. Crosul se va desfăşura pe un singur sens de circulaţie dinspre Bucureşti spre Braşov.
În fiecare an, în data de 4 mai, de Ziua Naţională a Inimii, Primăria oraşului Sinaia aduce un omagiu celui care a fost un excelent profesor de matematică, director al colegiului, consilier local şi un om minunat, Adrian Ghioca.

SURSA: http://www.observatorulph.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Vezi ce cadouri ai putea să-i faci iubitei tale Crăciunul acesta

Se apropie sărbătorile și ai rămas în pană de idei pentru cadoul iubitei tale? Încă nu e p…