Home Stiri Recomandate Stiai ca soarecii si sobolanii pot transmite peste 35 de boli? Apeleaza la servicii de deratizare profesionale!

Stiai ca soarecii si sobolanii pot transmite peste 35 de boli? Apeleaza la servicii de deratizare profesionale!

6 min read
0
0
201

Pe langa disconfortul evident pe care il creeaza atunci cand invadeaza gospodariile, s-a dovedit ca soarecii si sobolanii sunt purtatori a peste 35 de afectiuni, ce se pot transmite rapid la om. Atat prin contactul direct cu mamiferele, cat si prin contactul cu urina, saliva sau fecalele acestora, dar si prin acarieni, capuse sau purici care s-au hranit cu sangele vietuitoarelor, afectiunile sunt transmisibile la om.

Daca ai sesizat infestarea pe teritoriul gospodariei tale, apeleaza de urgenta la servicii de deratizare Valcea Agromadpest, fara ezitare.

 

De ce infestarea este mai probabila in sezonul rece

Este un fenomen comun, an de an. Rozatoarele se adapostesc in gospodarii in cautare de caldura, hrana, adapost si apa, in sezonul rece. Implicit, numarul de infectii creste in aceasta perioada, semnaland cel mai potrivit moment pentru instituirea masurilor. Conform studiilor, virusurile transmise in mod frecvent de rozatoare sunt: Hantavirusul, Coriomeningita Limfocitara (CML), Leptospiroza si Salmonella.

Pentru a te proteja, dincolo de metodele clasice de inlaturare a daunatorilor, iti recomandam o deratizare completa, efectuata de profesionisti, care are si scop preventiv pentru o viitoare infestare din cauza aceleasi surse.

 

Ce poate nu stiai despre soareci si sobolani

Nu multa lume stie ca inmultirea rozatoarelor se efectueaza intr-un ritm extrem de alert. Dintr-o singura pereche de sobolani sau soareci adulti care s-au inmultit, pot rezulta pana la 100 de indivizi. Mai mult, o femela poate fata de aproximativ 4 ori intr-un singur an, pana la 7 pui ce ajung in 80 de zile la varsta sexuala.

Iata asadar, cum este posibila infestarea completa a gospodariei intr-un timp record. Pentru ca aceste vietuitoare nu pot trai fara apa mai mult de 40 de ore, cauta sa patrunda in incinta spatiilor locuite. Sobolanii tolereaza temperaturi cuprinse intre 5 si 300 de grade Celsius si au dezvoltat un mecanism de aparare prin care verifica daca hrana este otravita. Testeaza mancarea, hranind cel mai slab membru.

 

Cum se efectueaza deratizarea de catre profesionistii in domeniu

Exista doua proceduri utilizate frecvent in procesul de deratizare: metoda chimica si metoda ecologica. Cea mai eficienta si mai intalnita metoda este cea chimica, care implica eliminarea tuturor daunatorilor prin anumite substante toxice pentru rozatoare, dar sigure pentru om.

Substantele folosite in deratizare trebuie sa aiba avizul Ministerului Sanatatii, motiv pentur care te sfatuim sa intrebi echipa cu care vei colabora ce produse si echipamente foloseste. Un avantaj in colaborarea echipele specializate e preventia. Actiunile pe care le intreprind profesionistii vor avea si un efect profilactic, mentinand igienizarea in timp.

 

Agromadpest – servicii dezinfectie Valcea, deratizare si dezinsectie

O companie DDD din Valcea cu o activitate remarcabila este Agromadpest.ro. S-a lansat in 2017 pe piata si pana astazi a ingienizat – cu succes – sute, mii de gospodarii. Exigenta este un termen definitoriu pentru aceasta firma ce aduce impreuna profesionisti in DDD.

Fie ca vrei sa scapi de rozatoare, fie ca vrei sa elimini insectele daunatoare sau sa dezinfectezi spatiul in care locuiesti sau iti desfasori activitatea, apeleaza la Agromadpest – servicii dezinfectie Valcea, deratizare si dezinsectie. Te vei bucura de cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp. Cere o estimare de pret online sau contacteaza-i direct telefonic. Vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a te mentine in siguranta in confortul gospodariei tale.

 

Date de contact:

Tel: +4 0722 271 302

E-mail: agromadpest@gmail.com

 

 

 

 

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…