Home Studentiada – sport, cultura, dezvoltare personala

Studentiada – sport, cultura, dezvoltare personala

3 min read
0
0
373

Muzeul Judetean de Arta Prahova “Ion Ionescu-Quintus” sustine initiativa Organizatiei Studentilor din Universitatea Petrol – Gaze Ploiesti, care, anul acesta, organizeaza pentru prima data in Ploiesti, Festivalul Studentiada, in perioada 2 – 6 mai 2011.
Parteneriatul stabilit intre cele doua institutii asigura posibilitatea tuturor studentilor doritori sa viziteze gratuit muzeul in zilele de miercuri si joi (4 si respectiv 5 mai 2011). In plus, muzeul va participa marti, 3 mai, la Targul din cadrul campusului universitar, alaturi de ceilalti parteneri din programul “Studentiada”.

Tinerii au dat startul distractiei la Festivalul “Studentiada”

La initiativa Organizatiei Studentilor din Universitatea Petrol-Gaze, in aceste zile se desfasoara, pentru prima, data la Ploiesti, Festivalul “Studentiada”. Ieri, la UPG, a avut loc deschiderea oficiala a manifestarii, iar publicul a participat la vernisajul unei expozitii de fotografii ce au ca tema farmecul vietii de student, la un training pe tema sustinerii alocutiunilor in public (“Public Speaking”) si la proiectia unui film.
Astazi, de la ora 9,00, pe terenul de sport al UPG sunt programate deschiderea unui targ cu produse hand-made realizate de absolventi ai facultatilor de arte plastice si de artisti plastici consacrati din Ploiesti si prezentarea unor muzee, iar de la ora 11,30 studentii sunt invitati sa-si exerseze abilitatile la jocul “darts” si sa urmareasca prima etapa a campionatului de fotbal care se va desfasura pana joi, inclusiv. Pentru ziua de maine, organizatorii au mai pregatit concursuri de baschet, de table, un training “Public Speaking” si o proiectie de film.
Joi sunt programate etapa finala a campionatului de fotbal, un concurs de table, un seminar si un film. In zilele de miercuri si joi, studentii vor putea vizita gratuit mai multe muzee din judet, printre care si Muzeul Judetean de Arta Prahova si Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova.
Manifestarile se vor incheia vineri, la ora 13,30.

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…