Home Breaking News Stiri interne Targul National Imobiliar (TNI) – Editia 25-27 MAI 2012 in cifre concrete

Targul National Imobiliar (TNI) – Editia 25-27 MAI 2012 in cifre concrete

10 min read
0
0
342

La inceput de an, organizatorii Targului National Imobiliar (TNI) anunta momentele cheie din piata imobiliara si de constructii: 25-27 MAI si respectiv 28-30 SEPTEMBRIE 2012.“

<<< Vezi AICI o GALERIE FOTO >>>

Continuand traditia celor 7 ani de organizare cu succes a acestui eveniment, Targul National Imobiliar TNI reprezinta evenimentul la care toti jucatorii din segmentul imobiliar/constructii se reunesc pentru a  evalua proiectele din piata, a urmari oportunitatile, a pune bazele unor noi colaborari si a ajunge intr-un timp record la nucleul dur de clienti. In calitate de organizatori ai evenimentului, ne declaram multumiti de prestatia expozantilor nostri, ce au creat oferte speciale in perioada targului pentru a face fata concurentei directe. Din punct de vedere organizatoric, evenimentul a decurs foarte bine si a reunit companiile care activeaza cu profesionalism in piata de real estate din Romania. Daca ar fi sa realizam profilul expozantului TNI, acesta ar cuprinde urmatoarele trasaturi definitorii: reputatie, seriozitate, flexibilitate, open-minded si competitivitate, a declarat  Adrian BERCEA – Director General BDOBC.

Editia TNI 25-27 MAI 2012 in cifre concrete

A XV-a editie a Targului National Imobiliar-TNI tocmai s-a incheiat, fiind un real succes. Expozantii au programul incarcat de vizionari stabilite pentru cel putin trei saptamani dupa targ, iar vizitatorii s-au declarat incantati de preturile mult mai accesibile, cele mai cautate oferte in cadrul targului fiind apartamentele de 2 camere, 3 camere si vilele la pret de apartament.

Asteptarile organizatorilor referitoare la numarul de vizitatori in perioada expozitiei au fost depasite, contorizandu-se dupa numarul de bilete vandute si invitatii 6.428 de vizitatori. La editia TNI din 25-27 mai, pentru prima data dupa 2008, vizitatorii au stat la coada pentru a intra in expozitie. Pe langa numarul mare de potentiali clienti prezenti la eveniment, calitatea acestora a fost “superioara” in sensul ca au fost extrem de interesati de acest segment, stiau exact ce cauta, in ce zona doresc o locuinta si care este suma pentru care ar putea obtine credit bancar.

In urma acestei editii a Targului National Imobiliar-TNI se poate spune ca sunt semne vizibile de revigorare a pietei imobiliare, iar pretul cerut de dezvoltatorii imobiliari s-a apropiat de posibilitatile reale de cumparare ale potentialilor clienti care au vizitat TNI-ul.” Cristina BERCEAPR Manager Targul National ImobiliarTNI

INFORMATII EXPOZITIE:

 • Suprafata expozitiei: 2.200 mp
 • Numar expozanti : 86 companii
 • Numar agentii imobiliare: 13
 • Numar dezvoltatori : 68
 • Numar institutii financiare: 5

INFORMATII VIZITATORI:

 • Numar vizitatori in expozitie: 6.428 (biletele vandute la intrare si invitatii)
 • Numar vizitatori pe site-in saptamana expozitiei: 14.219
 • Numar pagini accesate pe site in saptamana evenimentului : 138.149

INFORMATII OFERTE:

 • Cel mai mic pret in cadrul expozitiei: 17.000 EURO TVA inclus ( vila Poiana Campina)
 • Cel mai mic pret in Bucuresti: 21.000 TVA inclus (garsoniera complet mobilata + loc parcare –  Confort Urban)
 • Cel mai mare pret in cadrul expozitiei 4,2 milioane EURO TVA inclus (hotel 5* Predeal)

Ansambluri rezidentiale noi si in premiera in targuri imobiliare: Apartamente Radacini, Adora Urban Village, Paladin Residence, Timisoara Residence, Robinia Residence, Barcelona Residence, New City Residence, Ada Residence, Sun Invest Residence 2.

PARTENERI DE RENUME LA CEL MAI IMPORTANT TARG IMOBILIAR

In perioada 25-27 MAI 2012 la Palatul Parlamentului , in cadrul Targului National Imobiliar s-au prezinta oferte de CUMPARARE si INCHIRIERE de: apartamente, case de vacanta, birouri, terenuri din Bucuresti si din tara.

La aceasta a XV-a manifestare, Targul National Imobiliar (TNI) se bucura de sustinerea si increderea acordata de parteneri de renume: ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL (RoGBC), ASOCIATIA AUDITORILOR ENERGETICI PENTRU CLADIRI (AAEC), ASOCIATIA ROMANA A ANTREPRENORILOR DE CONSTRUCTII (ARACO) si ASOCIATIA IMOBILIARA ROMANA (AIR).

 • ROMANIA GREEN BUILDING COUNCIL( RoGBC) este organizatia ce promoveaza responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata a unei cladiri, implicandu-se activ in transformarea pietei si implementare unei noi generatii de cladiri verzi. RoGBC dezvolta si pune in aplicare un sistem national de standarde si certificari pentru cladirile verzi cu scopul de a pozitiona Romania ca un lider in sectorul constructiilor sustenabile din regiune.
 • ASOCIATIA AUDITORILOR ENERGETICI PENTRU CLADIRI (AAEC) promoveaza si sustine programele energetice si de protectie a mediului inconjurator, corelate dezvoltarii economice durabile. AAEC certifica auditori energetici si avizeaza lucrarile de auditare energetica realizate de acestia in scopul asigurarii unui punct de vedere coerent la nivel national, bazat pe principii de etica si profesionalism.
 • ASOCIATIA ROMANA A ANTREPRENORILOR DE CONSTRUCTII (ARACO) promoveaza interesele economice si tehnice ale unitatilor de constructii, implicandu-se in dezvoltarea de parteneriate pentru lucrari interne si externe. ARACO asigura dialogul social la nivel de Guvern si ministere, avand ca prim interes dezvoltarea industriei de constructii si a mediului de afaceri din Romania.
 • ASOCIATIA IMOBILIARA ROMANA (AIR) este comunitatea firmelor si oamenilor de afaceri din domeniile: imobiliar, constructii si financiar-bancar. AIR sprijina si ajuta la dezvoltarea activitatii membrilor, faciliteaza colaborarea dintre toti jucatorii relevanti din piata si  promoveaza parteneriatele la nivel national, regional si international.

Organizator: BDOBC Business Center

Parteneri : Romania Green Building Council, Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri, Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, Asociatia Imobiliara Romana

Eveniment sustinut de : Agerpres, Mervani Invest, Imopedia

<<< Click AICI pentru Galerie FOTO (facebook) >>>

Parteneri media: Curierul National , Casa Lux;  Locuinta Mea; Casa de vacanta; Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament, Oferte Speciale; Business Adviser;  Business Point; Confort; Ziare.com ; Business 24 ; Casesigradini.ro ; Ro-imobile.ro ; Buzzu.ro ; Rezidential.net; Grandimobiliar.ro si alte peste 50 de canale media

Pentru a afla lista completa a participantilor, cele mai atractive oferte prezentate, poze si inregistrari video de la acest eveniment, dar si programul urmatoarelor editii TNI, va invitam sa accesati pagina de internet a Targului National Imobiliar (TNI) : www.targimobiliar.eu

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri interne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…