Home Stiri Recomandate Tips&tricks: cele mai interesante pardoseli pe care le ai la dispozitie atunci cand vrei sa renovezi un spatiu de mari dimensiuni

Tips&tricks: cele mai interesante pardoseli pe care le ai la dispozitie atunci cand vrei sa renovezi un spatiu de mari dimensiuni

6 min read
0
0
78

Dispui de un spatiu generos ca dimensiune, pe care vrei sa-l amenajezi drept magazin? Atunci trebuie sa stii care sunt tipurile de pardoseli din care poti alege, astfel incat sa te poti ocupa usor de intretinerea acestora si, in acelasi timp sa ai parte de un trafic intens, fara sa-ti faci griji ca podeaua va ceda la un moment dat.

De exemplu, te poti orienta catre pardoseli epoxidice, care sunt extrem de populare sau catre cele decorative, cu ajutorul carora obtii intotdeauna o imagine de ansamblu extrem de interesanta si primitoare!

Pardoseli epoxidice – ce trebuie sa stii despre ele?

Aflate la mare cautare, pardoselile epoxidice sunt disponibile in extrem de multe variante si iti vin in ajutor atunci cand ai nevoie de o solutie eficienta pentru un spatiu generos ca dimensiuni. Aceste tipuri de pardoseli sunt realizate din rasini epoxidice de calitate, care pot fi uni din punct de vedere cromatic sau colorate, daca iti doresti un loc plin de armonie si nuante interesante!

Printre cele mai mari avantaje pe care ti le ofera pardoselile epoxidice se numara faptul ca sunt usor de montat, dar si de intretinut. Mai mult, nu mai trebuie sa-ti faci griji in privinta imbinarilor si, in acelasi timp poti primi un numar mare de clienti in magazin, fara sa ai teama ca podeaua va ceda. Rezistente, rasinile epoxidice sunt excelente pentru un trafic intens!

Pardoseli elicopterizate din beton

Usor si rapid de aplicat, pardoselile elicopterizate au o durata de viata indelungata si iti permit sa alegi culoarea care se potriveste spatiului tau. Mai mult, astfel de pardoseli sunt rezistente la stresul mecanic si sunt omogene, continue si extrem de netede. Colaborand cu o firma specializata in acest sens, poti avea podeaua gata in doar cateva zile!

Alege pardoselile decorative daca iti doresti un rezultat deosebit!

Daca iti doresti o pardoseala care sa fie cu totul aparte pentru magazinul tau, alege dintre modelele decorative, pe care le ai la dispozitie. Felul in care arata spatiul in care iti inviti clientii conteaza extem de mult: este important ca oamenii ce vin la tine sa se simta confortabil si sa se bucure de o atmosfera primitoare. In acest sens, poti opta pentru o pardoseala cu flori sau cu modele abstracte, in functie de nisa produselor pe care le vinzi.

Pardoseli poliuretanice

Printre tipurile de pardoseli moderne, dintre care mai poti alege se numara si cele poliuretanice. Acestea iti ofera sansa de a alege dintr-o gama variata de culori, fiind vorba despre pardoseli a caror durata de viata poate ajunge si pana la 50 de ani. Materialele se aplica sub forma lichida si se obtin dintr-un amestec de cimenturi speciale, combinate cu rasini poliuretanice. In functie de preferintele tale, poti alege o anumita densitate, dar si design-ul ideal!

Pardoseli cu cuartz

Nu in ultimul rand, ia in considerare si pardoselile cu cuartz, care sunt calitative si deosebite ca aspect. Rezistente la socuri mecanice, dar si la trafic intens, astfel de modele iti sunt la indemana atunci cand vrei o pardoseala cu totul diferita fata de ce ai vazut pana acum!

Indiferent daca iti doresti pardoseli decorative, vezi aici, pardoseli cu cuartz sau pardoseli poliuretanice, este important sa lasi lucrarile pe mana celor care sunt priceputi in domeniu si care au la dispozitie toate ustensilele necesare pentru astfel de operatiuni! De la Pardoseliindustriale.ro poti comanda materialele de care ai nevoie, iar in cel mai scurt timp, magazinul tau va arata incredibil!

Date de contact:

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766.526.542

 

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Totpal
Load More In Stiri Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…