Home Breaking News Stiri Prahova Stiri Campina Un campinean deține titlul de cel mai mare „mâncător de miere“

Un campinean deține titlul de cel mai mare „mâncător de miere“

3 min read
0
0
582

Cornel Șchiopu, un bărbat de 30 de ani, din Câmpina, a câștigat vineri un concurs inedit, organizat la „Târgul mierii” din oraș. Acesta a înghițit 1,5 litri de miere în 20 de secunde. „Târgul mierii” de la Câmpina este cel mai important festival de profil, organizat în România.

Deschiderea celui mai dulce festival din țară a fost punctată și de câteva concursuri inedite, precum „Cel mai bun degustător de miere”, în care competitorii au avut de ghicit cât mai multe tipuri din 10 sortimente de miere, „Cel mai inovativ produs al stupului”, dar și „Cel mai mâncător de miere”.

Citiți și aici mai multe despre „Târgul Mierii”

Această din urmă competiție a iscat și cele mai multe aplauze și a adunat foarte mulți spectatori. Concurenții au avut de înghițit 1,5 litri de miere, într-un timp cât mai scurt, performanță reușită de Cornel Șchiopu, un bărbat de 30 de ani din Câmpina. Acesta a înfulecat pe nerăsuflate, în 20 de secunde, o carafă plină cu miere.


Click pe imagini pentru o fotogalerie de la concurs

Drept premiu, bărbatul a câștigat, cum altfel, decât trei borcane mari de miere, care să-l ajute să se antreneze pentru concursul de anul viitor.

Anul acesta se împlinesc 509 ani de la primul târg apicol organizat și atestat documentar în Câmpina.  Zeci de pasionați au venit în orașul prahovean pentru a-și expune produsele, pentru a face schimb de opinii și experiență, dar și pentru a delecta cumpărătorii cu zeci de sortimente pe miere, simplă și în combinații dintre cele diverse, polen și faguri.

SURSA: http://www.adevarul.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…