Home Breaking News Stiri Exclusive Vă pregătiți să aveți gemeni? Top 3 lucruri de cumpărat

Vă pregătiți să aveți gemeni? Top 3 lucruri de cumpărat

7 min read
0
0
994

Atunci când te pregătești de gemeni, realizezi că ce ar trebui să cumperi ar putea fi diferit față de ce ar fi nevoie pentru un singur copil. Dacă deja te-ai gândit ce ar trebui să îți pui pe listă înainte ca aceștia să apară pe lume și deja aceasta este extrem de lungă, probabil ți-ai trecut și lucruri de care nu vei avea nevoie prea curând.

Totuși, noi avem o listă cu 3 lucruri care îți vor folosi, mai ales dacă nu veți avea parte de mult ajutor în viața dumneavoastră

  1. Port bebe pentru un ajutor în plus

Vor fi momente când poate nu veți avea pe nimeni acolo să vă ofere ajutorul și va trebui să vă descurcați singură cu cei mici, iar un port bebe este un sprijin de minune. Acesta este un suport moale, bine căptușit pe care îl puteți purta în față. De asemenea, sunt o mulțime de modele din care puteți alege, mai ales dacă va luați unul de genul reglabil.

Un port bebe care se poate regla îl puteți utiliza atât pe față, spate, cât și pe partea șoldului. Acest articol poate fi unul foarte folositor mai ales atunci când este nevoie ca ambii bebeluși să fie ținuți în brațe. De asemenea, este sigur și mult mai practic pentru mămici, oferindu-vă șansa de a avea mâinile libere, dar și celor mici să observe lumea mai bine de la înălțime atunci când vă plimbați.

  1. Cărucior dublu sau separat?

Probabil acest articol îl aveați deja pe listă, însă în cazul în care aveți gemeni poate fi mai greu de ales un cărucior. Pe piața actuală există o mulțime de opțiuni, însă poate părea copleșitor atunci când nu știi cum și ce să alegi. Astfel, pentru a achiziționa cărucioare pentru gemeni trebuie să aveți în vedere următoarele aspecte:

  • Să fie dublu;

  • Să aibă compartimentări multe, pentru a vă putea depozita cele necesare;

  • Să fie ușor de manevrat și de pliat;

  • Roțile să fie de bună calitate pentru a rezista plimbărilor prin diferite locuri (ex: parcuri);

  • Spătarele acestuia să fie reglabile;

  • Materialul să fie impermeabil și de bună calitate.

Acestea sunt doar câteva caracteristici de care ar trebui să țineți cont, aici mai poate interveni de asemenea, bugetul pe care îl aveți. De aceea, dacă doriți să vă achiziționați un cărucior dublu, puteți accesa site-ul celor de la Babyneeds.ro pentru a vizualiza ofertelor lor și a vă alege ce este potrivit pentru dumneavoastră.

  1. Balansoare de tip șezlong (baby swing chair)

Un balansoar este un dispozitiv care vă poate liniști și relaxa bebelușul. De asemenea, un astfel de articol vă poate fi de folos atunci când aveți treabă prin casă, dar vă doriți ca cei mici să stea liniștiți și totodată sub supravegherea dumneavoastră. Dacă vreți să optați pentru un balansoar, vă puteți alege unul digitalizat. Mai exact, există variante care oferă muzică, dar și mișcări lente, pentru a ține copilul calm și fericit. Totuși, dacă simțiți că cei mici doresc să doarmă, recomandat ar fi să nu îi lăsați în balansoar, ci să îi mutați pe suprafață plată.

Pentru a vă ușura viața atunci când aveți copii mici, puteți să vă treceți pe listă articolele menționate mai sus. Alegeți ce este mai bine pentru dumneavoastră și de asemenea, ceva care se află în bugetul pe care îl aveți.

Sursă foto: Unsplash.com

Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…