Home Vezi aici cât costă o noapte de cazare sau un sejur la hotelurile din „Perla Carpaţilor“

Vezi aici cât costă o noapte de cazare sau un sejur la hotelurile din „Perla Carpaţilor“

2 min read
0
0
286

La poalele muntelui Furnica se află cea mai cunoscută locaţie turistică din ţara noastră – staţiunea balneoclimaterică Sinaia, supranumită „Perla Carpaţilor”. Sinaia este preferată de mulţi turişti din ţară şi din străinătate deoarece aici pot fi vizitate numeroase obiective turistice, dar şi pentru peisajele superbe şi condiţiile deosebite de practicare a sporturilor de iarnă sau de vară.

Cazarea la hotelurile din Sinaia este mai scumpă decât în alte staţiuni de pe Valea Prahovei.

Rowa Dany Sinaia, un sejur de cinci nopţi pentru o persoană costă 575 de lei, tarif în care este inclus şi mic dejun. Micuţii cu vârste de până în 7 ani beneficiază de gratuitate, iar copiii care au între 7 şi 12 ani primesc o reducere de 50%.

Hotel Regal Sinaia, tariful pentru o noapte aici într-un apartament standard (dormitor + living) costă puţin peste 200 de lei pentru două persoane.

Hotel Irish House Sinaia, o noapte de cazare aici pentru două persoane într-o cameră dublă costă 180 de lei. Tariful include şi mic dejun.

Hotel Rina Sinaia, un sejur aici este la tariful de 449 de lei pentru o persoană. Tariful include patru nopţi de cazare în cameră dublă, cu mic dejun bufet, masă în cont în valoare de 160 de lei, taxă de staţiune şi taxă de Salvamont.

SURSA: http://www.adevarul.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Tips&tricks: cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre hidroizolatiile pentru fundatii

Iti doresti sa-ti construiesti o casa, pentru a te bucura de confortul pe care un astfel d…