Home VIDEO: No Artists No Tracks – “SAY BYE”, piesa care face furori în cluburi –

VIDEO: No Artists No Tracks – “SAY BYE”, piesa care face furori în cluburi –

2 min read
0
0
272

Un proiect din care face parte şi un ploieştean a spart topurile muzicale

Un nume simplu ce are la bază un joc de cuvinte dar care ascunde în spate un potenţial internaţională: NO ARTISTS NO TRACKS. Înseamnă în primul rând  inovaţie, iar joaca cu suntele  şi notele muzicale scoate la iveală o imaginaţie creativă şi un sound nou care aduce distracţia la ea acasă în cluburi.

VEZI videoclipul: No Artists No Tracks – Say Bye (Official VIDEO) HD

httpv://www.youtube.com/watch?v=0jq6OtHjFBc

NO ARTISTS NO TRACKS adună laolalta o echipă formată din  trei producători muzicali: N-Tone(Târgu Mureş)Krista Ronl (Ploieşti) şi Fran Night (Timişoara).

Primul produs semnat NO ARTISTS NO TRACKS este “SAY  BYE”, special creat de N-Tone şi Krista Ronl pentru ritmurile energice din cluburi şi reprezintă primul single lansat oficial la nivel internaţional prin brokerul muzical ToCo International, licenţiat şi promovat în aproape toate ţările lumii.

Dovada a succesului de care se bucură piesa este locul 1 pe care îl ocupă în Grecia si Suedia, in topul 5 al pieselor internaţionale, cat si locul 1, in Statele Unite ale Americii, in cel mai puternic top dedicat muzicii Dance – Club – Europop,si anume  Royinfs International Hits of the world.

De asemenea,‘Say Bye’ se afla si in topurile vanzarilor digital de pe siturile de download(in primele 10 locuri)  Itunes si Amazon ,unde piesa este disponibila alaturi de pachetul de remixuri realizat de importanti producatori din Franta,Ungaria si Romania.

SURSA: http://www.observatorulph.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Ai nevoie de echipamente pentru constructii? Iata ce trebuie sa stii

Daca esti dezvoltator, atunci in mod sigur ai nevoie de echipamente speciale pentru constr…