Home Vlad Oprea – “Diploma de excelenţă pentru contribuţia adusă la dezvoltarea mediului de afaceri din România”

Vlad Oprea – “Diploma de excelenţă pentru contribuţia adusă la dezvoltarea mediului de afaceri din România”

2 min read
0
0
187

La aniversarea a 10 ani de la înfiinţarea Asociaţiei “Clubul Investitorilor 01” din România, ce a avut loc în data de 24 mai 2011 la “Clubul Diplomaţilor” din Bucureşti, domnului primar Vlad Oprea i-a fost înmânată “Diploma de excelenţă pentru contribuţia adusă la dezvoltarea mediului de afaceri din România”.
Vlad Oprea: “Am fost onorat să particip la acestă ceremonie alături de mari personalităţi care au contribuit la dezvoltarea relaţiilor economice între România şi alte state. Am avut o primă colaborare şi plăcerea să fiu invitat la acest eveniment de domnul Prof. Univ. Dr. Vasile Dumbravă, Preşedintele Asociaţiei,  cu ocazia vizitei oficiale a delegaţiei din Macao la Sinaia. Oficialii din Macao au fost extrem de încântaţi de Sinaia şi doresc să  revină cu  investitori pentru Casino.”
În cadrul ceremoniei au fost înmânate Diplome de excelenţă mai multor personalităţi care au sprijinit şi încurajat dezvoltarea mediului economic, social şi cultural din România, de-a lungul timpului.
Din rândul personalităţilor cărora le-au fost decernate diplome au făcut parte: Ion Iliescu, Nicolae Văcăroiu, Sorin Oprescu, Prof. Univ. Dr. Iosif R. Urs – Rector al Universităţii “Titu Maiorescu” şi Ambasadorii Rusiei, Chinei şi Japoniei în România.

SURSA: http://www.observatorulph.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Simți că nu mai dai randament la muncă? Iată TOP 5 activități pe care să le faci în weekend ca să fii mai productiv în timpul săptămânii!

Când îți dorești o carieră de succes, este imposibil să nu te stresezi la locul de muncă. …