Home Volumul „Dracula, mortul viu” a fost lansat la castelul Bran

Volumul „Dracula, mortul viu” a fost lansat la castelul Bran

3 min read
0
0
164

Volumul „Dracula, mortul viu”, de Dacre Stoker şi Ian Holt, o continuare a celebrului roman „Dracula” al lui Bram Stoker, a fost lansat la castelul Bran, vineri, la miezul nopţii.

Continuare după 112 ani Printre persoanele care au participat la lansare s-au aflat scriitorii George Arion, Elisabeta Lasconi, Denisa Comănescu, directoarea Humanitas Fiction, şi Alexandru Prişcu, director al castelului Bran. Dacre Stoker, stră-strănepotul celebrului scriitor, şi Ian Holt, scriitor şi scenarist, au realizat o continuare a romanului-cult „Dracula”, în spiritul intenţiilor literare şi în stilul originalului. Publicaţia USA Today consideră romanul „o continuare ce a meritat să fie aşteptată 112 ani”. Romanul a apărut deja în peste patruzeci de ţări.
Program special de Halloween La Bran, sâmbătă şi duminică noaptea s-au organizat tururi speciale. „Acestea sunt singurele nopţi din an când cheile se răsucesc singure în uşi, dezvăluind Castelul iubitorilor de mistere şi căutătorilor de comori”, a explicat Alex Prişcu, reprezentantul companiei care se ocupă de administrarea castelului Bran. Cele câteva sute de turişti care au plătit biletul de intrare de 40 de lei au avut parte de dansul ielelor, muzica tenebrelor, vinul sângeriu de la castel şi o întâlnire cu Contele-vampir. La căutarea de comori de sâmbătă noaptea, între orele 20:00 şi 3:00, turiştii au putut vizita singuri castelul, împărţiţi în grupuri de patru până la 15 persoane. Duminică, între aceleaşi ore de noapte, toate turnurile, cu excepţia celui principal, au fost deschise publicului, în circuit intrând pentru prima oară temniţa castelului, unde s-a amenajat un bar.

SURSA: http://www.brasovultau.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

“Litanii” – noul volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, Editura Rawex Coms – Bucureşti, 2020

        A apărut un nou volum de poezii al poetei Iuliana Paloda-Popescu, intitulat “Litan…