Home Breaking News Stiri Exclusive Vrei o bucătărie modernă și primitoare? Descoperă secretele unei amenajari fără cusur!

Vrei o bucătărie modernă și primitoare? Descoperă secretele unei amenajari fără cusur!

6 min read
0
0
154

Bucătăria este sufletul unei case, locul care găzduiește momentele neprețuite petrecute în familie și clipele pline de inventivitate. În acest spațiu, se adună de-a lungul anilor poveștile meselor pregătite cu atenție și iubire. Tot bucătăria este locul în care imaginația materializează noi experimente culinare, iar un spațiu atât de însuflețit trebuie să inspire!

Care sunt secretele pentru a avea o bucătărie vibrantă, maximizată și inundată de lumină

Printr-o simplitate elegantă care sfidează trecerea anilor, o bucătărie modernă poate însufleți orice casă. Acest stil nu este la fel de sobru precum cel minimalist, are un farmec aparte, este luminos, versatil și atemporal.

Amenajarea unei bucătării moderne este o plăcere, iar întregul proces poate fi intuitiv dacă se înțeleg regulile de bază. Primul lucru de care trebuie să se țină cont este lumina naturală. Orice amenajare în acest stil va valorifica razele solare prin alegerea tonurilor și materialelor care sporesc luminozitatea încăperii.

Fie că optezi pentru o mare de alb sau tonuri organice, alegerea trebuie să pună în valoare razele naturale și să deschidă cât mai mult spațiul. Totuși, dacă o bucătărie complet albă pare banală, un verde olive, smarald sau fistic va crea un spațiu conectat cu natura și plin de personalitate.

Locul în care funcționalitatea dezvoltă o eleganță aparte

Funcționalitatea este nucleul unei bucătării moderne. Într-o astfel de amenajare, se urmărește maximizarea încăperii și mascarea elementelor care încarcă vizual spațiul. Liniile drepte și formele rectangulare sunt esențiale pentru un mobilier modern, iar când vine vorba de electrocasnice mari, o combină frigorifică încorporabilă propusă de Ideall.ro este alegerea perfectă.

Este bine de știut că într-o bucătărie modernă nu se vor întâlni piese de mobilier cu ornamente sau culori puternice. În schimb, pentru o bucătărie mai animată, poți opta pentru piese din lemn cu suprafețe netede și un aspect uniform sau o mobilă în tonuri lemnoase.

Magia bucătăriei moderne prinde contur prin lumina ambientală și accentele naturale

Când se lasă seara, farmecul bucătăriei moderne stă în corpurile inedite de iluminat. Cum stilul modern nu este caracterizat de o varietate de decorațiuni, la acest capitol, obiectele de iluminat devin cele mai importante elemente decorative. O astfel de bucătărie va epata prin corpuri de iluminat din sticlă, metal sau instalații statement.

Magia unui spațiu modern este completată de plantele naturale. Cum imaginea de ansamblu este dominată de linii drepte și forme rectangulare, pentru echilibrarea elementelor dure, este nevoie de integrarea tușelor naturale.

Plantele armonizează spațiul, purifică aerul și conferă un plus de prospețime. De la plantele aromatice la cele agățătoare, paleta de opțiuni este variată și orice preferință este binevenită. În mod cert, pentru un spațiu vibrant și reconfortant, accentele vegetale sunt esențiale.

Prin elementele consacrate și integrarea unor tușe personale, bucătăria modernă devine o sursă de inspirație și relaxare. Acest stil nu plusează doar prin funcționalitate, ci și prin aspectul primitor și atemporal. O bucătărie modernă va avea o viață lungă în care va colecta numeroase povești. Un astfel de spațiu va condimenta aventurile culinare, mesele în familie sau petrecerile spontane de weekend.

Sursă foto: Unsplash.com

Targul National Imobiliar (TNI)
Load More Related Articles
Load More By Redactie
Load More In Stiri Exclusive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…