Home Breaking News Zeolit la pret promotional: profita de oferta si detoxifiaza-ti organismul

Zeolit la pret promotional: profita de oferta si detoxifiaza-ti organismul

6 min read
0
0
385

Asa cum ne curatam locuintele, si organismul nostru are nevoie de un reset complet, dupa ce il expunem zilnic la toxine si metale grele, pe care le depoziteaza in celule. In timp, toate substantele nocive pe care le absoarbe corpul devin cauza afectiunilor grave, periclitand buna functionare a organismului.

Cura de detoxifiere ar trebui sa devina o practica recurenta de ingrijire a corpului nostru si o prioritate. In aceasta toamna poti sa profiti de oferta zeolit pret avantajos. Vesti bune! Exista pachtele promotionale atractive!

 

Ce este zeolitul dublu activat si de ce este unic acest mineral

Mineralul de origine vulcanica, zeolitul, s-a format acum milioane de ani la imbinarea dintre lava fierbinte si apa marii sau a oceanului. Oamenii de stiinta au studiat proprietatile aparte ale acestui element natural, pe care l-au clasificat ca fiind unic. Structura moleculara este asemenea unui tetraedru. Daca in centru are un atom de siliciu, in colturi are atomi de oxigen.

Oamenii de stiinta au remarcat proprietatea unica a zeolitului de a echilobra pH-ul corpului, alcalinizand corpul. Atunci cand corpul este acid, el devine un mediu propice pentru infestarea cu virusuri si bacterii. Prin zeolit dublu activat, pH-ul corpului e stabilizat, in intervalul normal 6,2 – 6,8, redand organismului vitalitate. Zeolitul cuprinde nu mai putin de 4 alte minerale alcalinizante: calciu, magneziu, sodiu si  potasiu. Dublu activat, se remarca prin puritatea sa.

 

Singurul produs natural cu zeolit avizat pentru consumul intern

Zeolit Spectrum este singurul produs natural ce are la baza acest mineral miraculos si este avizat pentru administrarea interna. Este certificat de autoturitatile competente ca dispozitiv sau produs medical natural, CE 1254 si are o eficienta dovedita, in acord cu Directiva 93/ 42/CEE. Daca in septembrie 2018 numeroase produse ce contin zeolit au fost restrase de pe piata si interzise de la comercializare, singurul produs care a respectat toate criteriile de siguranta este Zeolit Spectrum.

Tehnologia de productie este chiar brevetata, la nivel European, intrucat este una unica. Producatorul austriac a colaborat cu multiple universitati din lume pentru a studia proprietatile si aplicabilitatea acestui mineral vulcanic unic. Chiar si astazi, are parteneriate cu 5 universitati de prestigiu la nivel european, pentru a monitoriza rezultatele.

 

Oferta toamnei: zeolit pret avantajos

Esti interesat de „zeolit pret”? Ei bine, vestile bune se tin lant! Zeolit Spectrum se poate cumpara acum sub forma unui pachet promotional cu 2 sau 3 flacoane. Produsul natural este sub forma de capsule, iar o cura de detoxifiere poate varia intre 3 luni si 6 luni. Persoanele care aleg cura de 6 luni trebuie sa faca o pauza de o luna dupa primele 3 luni de tratament.

Profita de oferta promotionala si da un restart corpului tau! Foloseste-te de puterea miraculoasa a acestui mineral vulcanic unic si bucura-te de toate avantajele pe care ti le confera o cura de detoxifiere completa. Te vei simti plin de vitalitate! Zeolitul are efect atat combativ, cat si profilactic, pentru ca reuseste sa te tina departe de multiple afectiuni severe la nivel gastric, osos, intestinal, renal si chiar cerebral. Elimina substantele nocive din organismul tau chiar acum!

Zeolit Spectrum este unul dintre cele mai bine vandute produse de detoxifiere din Romania. Se recomanda consumul a 2l – 3l de apa zilnic, pe perioada curei, si vizita la medic pentru monitorizarea rezultatelor.

 

Date de contact:

Tel: 0740 611 482

E-mail: office@zeolitspectrum.ro

 

Load More Related Articles
Load More By Mihai Totpal
Load More In Breaking News

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

La ce sa fii atenta atunci cand cumperi o haina de blana de vulpe de pe Internet: 3 lucruri care conteaza

Faptul ca poti achizitiona online haine de blana este un mare avantaj, mai ales atunci can…