Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Predeal Zilele trecute a fost inaugurat un „Snow Park” la Trei Brazi (video)

Zilele trecute a fost inaugurat un „Snow Park” la Trei Brazi (video)

2 min read
0
0
568

Copiii şi tinerii, dar nu numai ei, au la dispoziţie două pârtii de schi pentru începători, deservite de o bandă transportoare şi un baby ski, trei piste de tubing (colace) şi snowmobile pentru copii. Festivitatea de deschidere, în prezenţa a sute de turişti, s-a încheiat cu un foc de artificii.

Snow Park „Trei Brazi”  este dedicat incepatorilor care desfasoara o activitate sportiva in aer liber, un mod placut de a petrece timpul liber cu familia si prieteni. Parkul este situat la altitudinea 1106 mp in vecinatatea cabanei Trei Brazi in renumita statiune Predeal.Datorita peisajului locatia este unica.In incinta parcului personalul calificat va invita sa va petreceti timpul liber pe partii amenajate si instalatiile deja montate la standardele statiunilor internationale de afara.” Banda Magica „ in lungime de 86 m va poate transporta spre cele trei locuri special amenajate, „Partia Pitcilor” dedicata incepatorilor, partia pentru sanius si Tubing. Tot aici se gaseste si Baby Skiul care are o lungime totala de 130 m.Partiile in sezonul de iarna sunt mereu in stare perfecta de functionare, amenajarea lor facandu-se cu o masina de batut zapada de ultima generatie.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Predeal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…