Home Ziua lacului Bolboci, sărbătorită cu muzică populară şi folk – VIDEO

Ziua lacului Bolboci, sărbătorită cu muzică populară şi folk – VIDEO

3 min read
0
0
780

Pe 6 august a fost ziua Lacului Bolboci. Această zonă cu luciu de apă, desprinsă, parcă, din poveștile copilăriei, a fost sărbătorită printr-un festival finanţat din fonduri europene, al cărui principal punct de atracție a fost concertul folk susţinut de Vasile Şeicaru, Emeric Imre şi formaţia Karma.

Peste 2.000 de oameni, iubitori de munte și distracție în aer liber s-au strâns în weekend-ul trecut la barajul Bolboci, acolo unde a avut loc prima ediție a “Zilelor Lacului Bolboci”. Acțiunea a fost organizata de Fundaţia Caritas, care şi-a propus să facă cunoscută această zonă cu un potenţial turistic deosebit. Spectacolul a început cu un marş de fanfară, atmosfera fiind animată de o paradă a personajelor de epocă.

Cei prezenți au fost purtați pe acordurile mai multor genuri muzicale. La început, Orchestra Chindia şi Ansamblul de dansuri populare din Târgovişte au oferit un spectacol de folclor dâmboviţean, pentru ca seara să aparțină folk-ului. Pe scenă au urcat nume mari ale genului, precum cantautorul clujean Emeric Imre și formaţia Karma, despre care pasionații știu că are o vechime de 19 ani de muzică. Punctul culminant a fost, însă, recitalul live semnat Vasile Șeicaru.

Dincolo de distracție, care i-a cuprins și pe copii, pentru ei fiind pregătite concursuri şi activităţi interactive pe apă, lacul a surprins prin apa sa rece și nuanțele de verde smarald care reflectau frumusețea munților împăduriți. Nu mai rămâne decât ca tot mai mulți români, dar și turiști străini, să descopere această zonă în care pot petrece extraordinare clipe de relaxare.

httpv://www.youtube.com/watch?v=Cwe76SXES7s

httpv://www.youtube.com/watch?v=TyMgHIQM3wk

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Află totul despre copertinele retractabile și despre dezvoltarea acestora în timp

Oricine are o terasă, fie într-un spațiu personal sau unul comercial, cunoaște foarte bine…