Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia 120 de copiii din 8 centre de Plasament din Prahova au participat ieri la Sinaia la un eveniment intitulat „Oraşul Omului de zăpadă”

120 de copiii din 8 centre de Plasament din Prahova au participat ieri la Sinaia la un eveniment intitulat „Oraşul Omului de zăpadă”

1 min read
0
0
303

Acesta s-a desfăşurat la baza staţiei de plecare a telegondolei, unde micuții au fost angrenați în diverse jocuri și concursuri. Copiii au fost organizaţi sub forma unor „echipe de arhitecţi şi constructori” și au muncit împreună pentru a-i construi un oraş Omului de zăpadă. Pentru a câştiga concursul, au dat dovadă de multă imaginație și au accesorizat personajele din omăt cu pălărie, fular, nasturi sau mătură. Copiii au avut parte și de competiţii de cultură generală privind sporturile de iarnă, de coborâre cu celofanul și tir cu bulgări de zăpadă. Turiștii aflați în zonă au rămas impresionați de creativitatea lor. Evenimentul a fost organizat ca o mică olimpiadă a puștilor din sistemul rezidenţial al Directiei Generale de Asistență Socială si Protecția Copilului Prahova. La final. toţi participanţii au primit diplome. Ziua s-a încheiat cu un moment festiv la sediul Centrului de Plasament Sinaia.

Targul National Imobiliar (TNI)
  • Sinaia devine mâine ”Oraşul Omului de Zăpadă”

    Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova,  în parteneriat cu …
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…