INFO Site !!!

Mihai Mircea TotpalSALUTARE tuturor!

Eu sunt Mihai Mircea TOTPAL și sunt principalul “vinovat” pentru existenta acestei publicații electronice, pretențios numita “Revista”,  care își consuma existenta acum în mediul virtual. Sunt un simplu blogger, fără veleități de  jurnalist sau studii de specialitate în acest domeniu, fiind economist la baza și manager în activitatea profesionala. Aceasta revista online este pentru mine, în primul rand, un hobby, un rezultatul al unei munci zilnice susținută cu mare pasiune și dragoste de tot ce înseamna frumos în viata (caractere, fapte, locuri, etc.), veștile bune și gândirea pozitiva în special, din simpla dorința de a COMUNICA și de a fi mai aproape de OAMENI. 

<<< VEZI mai multe despre mine AICI … CLICK !!! >>>

TDN2

1Screen Shot 2014-09-04 at 17.38.51Revista electronica

“Totpal’s DAILY NEWS”

este o publicatie OnLine, dezvoltata gratuit de S.C. “Totpal M Services” si dedicata celor care indragesc zona Valea Prahovei si informatiile pozitive, de buna calitate, din judetele Prahova si Brasov. Principalele articole  sunt transmise spre publicare direct de autori (din tara sau diaspora romaneasca) insa revista contine si o serie de materiale selectionate din presa locala, centrala si internationala.

<<<<< Realizator SITE : Mihai Mircea TOTPAL >>>>>

Revista este structurata in trei categorii principale (Breaking News , Stiri personale , Stiri Recomandate) si 14 subcategorii. Pentru facilitarea navigatorii pe site sau creat mai multe subcategorii targhetate pe zonele de provenienta a informatiilor (judetele “Prahova” si “Brasov“, zona “Valea Prahovei” precum si localitatile “Campina“, “Sinaia“, “Busteni“, “Azuga“, “Predeal“. Stirile de actualitate din alte zone ale tarii sunt incluse in subcategoria “Stiri Interne” iar cele mai interesante informatii din strainatate sunt centralizate in subcategoria “Stiri exterene“.

Pentru ca sunt doua domenii de larg interes “turismul” si “imobiliarele” au fost incluse si ele intr-o categorie distingta denumita foarte sugestiv “Turism & Imobiliare“.

Pentru finalul prezentari am pastrat cea mai noua, dar poate si cea mai interesanta, subcategorie din site denumita “Exclusivitate“, unde sunt prezentate materiale si articole inedite, transmise spre publicare, de autorii lor, direct redactiei noastre (sau prin intermediul domnului George Roca). Peste 100 de jurnalisti si scriitori consacrati, atat in tara cat si in strainatate (diaspora romaneasca), transmit saptamal articole, proza, poezie, epigrame si diverse alte informatii foarte interesante care sunt publicate apoi in revista noastra.

Vezi AICI lista completa cu colaboratorii si autorii articolelor.

In prezent sunt publicate in revista o medie de 10 – 15 articole noi/zi, din care  peste jumatate reprezinta stiri si informatii de actualitate zonala (revista presei locale si nationale) iar restul sunt materiale cu caracter literar-artistic primite direct de la colaboratorii revistei. Pentru identificarea stirilor de maxim interes cu caracter local , zilnic, sunt “scanate” peste 50 de publicatii locale / zonale si mai mult de 200 de surse mass-media nationale si internationale (ziare, reviste, site-uri de posturi TV si Radio, bloguri etc). Fiecare stire sau informatie preluata din mediul public virtual contine elemente de identificare ale autorului si link direct catre sursa.

Revista este distribuita gratuit si printr-un sitem de newsletter transmis prin e-mail, o data pe zi,  in urma unei abonari prealabile realizate prin accesarea acestui link direct http://feeds.feedburner.com

Revista electronica “Totpal’s Daily News” este rezultatul pasiunii ((hobby!)) si implicarii voluntare a realizatorului ei, nu a fost creata cu scop comercial iar  toate informatiile si articolele sunt prezentate gratuit si nediscriminatoriu publicului larg.

Drepturile intelectuale asupra materialelor si informatiilor publicate, inclusiv ale fotografiilor, apartin autorilor lor. Opiniile continute in materialele publicate pe site apartin in mod exclusiv autorilor acestora, ei fiind in totalitate responsabili pentru acuratetea informatiilor continute si asumandu-si intreaga responsabilitate pentru afirmatiile facute.
Proprietarul site-ului totpal.ro nu poate fi facut responsabil pentru inexactitatea informatiilor sau pentru eventualele prejudicii aduse altor persoane prin afirmatii facute de catre autorii articolelor sau de catre persoanele intervievate. De asemenea, proprietarul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru greselile de scriere sau punctuatie care  ar putea modifica intelesul textului.
Sunt acceptate propuneri de colaborari sau sugestii referitoare la diferite teme ce ar putea fi abordate in cadrul publicatiei. Cei interesati pot folosi exclusiv adresa de e-mail ca modalitate de contact. Nu garantam raspunsul sau publicarea tuturor materialelor trimise. Realizatorul site-ului îşi rezervă dreptul de a selectiona sau de a nu publica materiale care reprezintă atacuri la persoană sau folosesc un limbaj neadecvat.
Copyright-ul tuturor materialelor apartine exclusiv autorilor lor, fara nicio obligatie din partea site-ului totpal.ro.

 

Prezentare si istoric SITE:

Site-ul www.totpal.ro  a luat nastere in data de 10 iunie 2009 cu scopul de a fi un blog personal, insa in timp sa demonstrat ca poate fi  mai util vizitatorilor sai sub forma  unei  reviste on-line care sa contina informatii  privind evenimentele si stirile de ultima ora din Valea Prahovei si imprejurimii. In decursul celor doi ani de existenta blog-ul a suferit 3 schimbari majore, de forma si continut, incercand sa vina in intampinarea cititorilor sai cu un design cat mai atractiv, meniuri de navigare usor de utilizat si informatii cat mai interesante.

Conform unui Audit SEO realizat recent de o firma specializata elementele pozitive ale site-ului sunt urmatoarele:

  • Numele domeniului „totpal.ro” este scurt si usor de retinut , fiind de fapt numele de familie al redactorului acestui blog (Mihai Mircea TOTPAL) si deasemnea o parte din numele societatii comerciale care administraza gratuit aceasta activitate – „Totpal M Services”. Denumirea completa a revistei electronice „Totpal’s Daily News” reprezinta in esenta (prin traducere) scopul declarat al acesteia, respectiv „Stirile zilnice ale lui Totpal”.
  • Indicele de popularitate al site-ului (Page Rank) este de 3 pe o scara de la 1 la 10, incadrandu-se astfel in clasa mijlocie a site-urilor de profil (majoritatea site-urilor asemanatoare avand un page rank de 3-4). Din punct de vedere tehnic, timpul de incarcare este unul rezonabil (3 secunde), contrastul text-fundal este foarte bun (negru/alb), dimensiunea standard a fontului este buna si, foarte important, site-ul prezinta compatibilitate pe toate browserele (Internet explorer 8 , Firefox Mozilla 5.0 sau Opera 10.10, etc).

Conform statisticilor,  furnizate de cel mai bun serviciu web de monitorizare a traficuluiGoogle Analytics” , in decursul celor 5 ani, de la lansare sa in mediul virtual  (iunie 2009 – iunie 2014), site-ul www.totpal.ro a fost vizitat de peste 880.000 ori, de către ~ 750.000 de vizitatori absolut unici. In total au fost accesate peste 1.200.00 de pagini.

Trafic vizitatori

 Media ultimilor ani a vizitelor zilnice pe site a depasit 450, avand in perioada 15 august 2009 – 15 august 2013 inregistrat un numar de ~ 700.000 de utilizatori din care 100.000 vizitatori noi.

Trafic vizitatori unici

Trafic sex

Trafic noi vechi

Traficul pe site este asigurat in mare parte de o indexare foarte buna pe motoarele de cautare (google, yahoo, bing,  etc) dar si pe redirectionarile provenite de pe alte site-uri si retele de socializare (Facebook, Rotarybvp.ro, Infomontan.ro, etc.):

Trafic referal

Trafic retea sociala

Vizitatorii pe site provin din 164 tari sau teritorii, din care 86% provin din Romania iar restul de 14% din alte tari precum Modova (2,64%), Italia (2,05%), Spania (1,36%), Germania (1,33%), SUA (1,26%), Marea Britanie (0,94%), Franta (0,68%), sau cu procente de sub 0,50% tari precum Canada, Belgia, Austria, Grecia, Olanda, Cehia, Israel si altele.

Trafic tari

Alte statistici:

Trafic browser

Trafic mobil

Trafic retea

In final, nu pot decat sa va multumesc pentru ca vizitati acest blog, sa va asigur de bunele mele intentii si sa va invit sa imi transmiteti gandurile, inmpresiile si sugestiile voastre in legatura cu eventuala imbunatatire a calitatii grafice a revistei si a articolelor publicate aici. (click pentru date de contact)

Targul National Imobiliar (TNI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.