Home Breaking News Stiri Valea Prahovei Stiri Sinaia 219 sinaieni, sarbatoriti in Sala Oglinzilor, la cea de a VII -a ediţie a Balului “Nunta de Aur”

219 sinaieni, sarbatoriti in Sala Oglinzilor, la cea de a VII -a ediţie a Balului “Nunta de Aur”

2 min read
0
0
246
totpal daily newsPrimăria oraşului Sinaia organizează joi, 23 mai, începând cu orele 17.00, la Centrul Internaţional de Conferinţe “Casino Sinaia”, în Sala Oglinzilor, cea de a VII -a ediţie a Balului “Nunta de Aur”.
“Acest eveniment reprezintă pentru mine un moment special și emoţionant. Îmi face o deosebită plăcere să mă întâlnesc cu aceşti oameni, care prin puterea exemplului ne oferă un nou standard al dorinţelor şi aşteptărilor noastre. Le mulţumesc pentru ocazia pe care ne-o oferă, aceea de a ne bucura şi de a sărbători împreună legăturile trainice şi durabile”, a declarat Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

În urma înscrierilor au fost invitate 219 persoane, dintre care 77 de cupluri si 67 de persoane văduve. Într-o atmosferă de sărbătoare, aceştia îşi vor aminti cele mai frumoase momente ale tinereţii şi vor retrăi momentul cununiei. Atmosfera placută va fi completată de muzică bună, cadouri personalizate, flori, şampanie şi multe alte surprize.

Cu această ocazie, primarul oraşului Sinaia le va înmâna tuturor cuplurilor câte un certificat de căsătorie simbolic.

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Sinaia

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…