Home Breaking News Stiri Prahova A VI-a ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA se va desfăşura în perioada 18-20 aprilie 2013, la Palatul Culturii din Ploieşti

A VI-a ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA se va desfăşura în perioada 18-20 aprilie 2013, la Palatul Culturii din Ploieşti

3 min read
0
0
287

Târgul de Turism EXPO VACANŢA reprezintă unul dintre proiectele importante ale Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova şi îşi propune să fie un instrument eficient de promovare a ofertelor turistice.

2-banner online inceput
Prima ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA s-a desfăşurat în perioada 15-17 mai 2008 în incinta Galeriilor Comerciale Winmarkt Grand Center Ploieşti.
Cea de-a doua şi a treia ediţie a Târgului s-au desfăşurat în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Ploieşti. La aceaste ediţii au participat alături de agenţiile de turism şi emitenţi de tickete de vacanţă, touroperatori, organizaţii naţionale şi asociaţii profesionale din turism.
Cea de-a patra ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA s-a desfăşurată în perioada 12-14 mai 2011, în incinta Winmarkt Grand Center Ploieşti. Îin cadrul târgului a avut loc: o expoziţie de fotografie turistică la care au expus reprezentanţi ai cluburilor foto din Ploieşti şi o tombolă cu premii pentru vizitatori.
totpal daily news
 
În 2013 EXPO VACANŢA s-a desfăşurat la Palatul Culturii Ploieşti în perioada 19-21 aprilie şi s-a bucurat de prezenţa a peste 20 de expozanţi din diverse zone ale ţării şi tipuri de organizare turistică.
La ediţia din acest an peste 5000 de turişti sunt aşteptaţi să treacă pragul târgului pentru a-şi alege vacanţa visată dintre miile de oferte turistice puse la dispoziţie de către agenţiile de turism şi nu numai.
La târg turiştii pot analiza ofertele mai multor agenţii într-un timp foarte scurt şi chiar îşi pot cumpăra vacanţa dorită, pot beneficia de ofertele speciale oferite de agenţia de turism, pot să işi aleagă locuri de petrecere a timpului liber s.a.
Mulţumesc pe această cale tuturor celor care ne-au acordat încredere, participând incă de la prima ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA şi totodată îi invit să ni se alăture şi de această dată.
SURSA: http://www.expovacanta.ro/
TNI - Targul National Imobiliar
Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

TNI anunta calendarul evenimentelor imobiliare

Odata cu relaxarea masurilor de restrictie, suntem tot mai aproape de revenirea la normali…