Home Breaking News Stiri Prahova Stiri Campina Au început înscrierile la Câmpina Open Mountain Bike

Au început înscrierile la Câmpina Open Mountain Bike

6 min read
0
0
625

La începutul lunii august, s-a dat start înscrierilor la competiția sportivă Câmpina Open Mountain Bike (MTB) care se va desfășura în toamna acestui an, pe 8 septembrie, pe dealuri prahovene. Competiția de tip ciclism montan se adresează cicliștilor profesioniști dar și amatori și, de asemenea, familiilor (părinți și copii), întrecerile desfăsurându-se pe 6 categorii de vârstă și niveluri de performanță și pe trasee corespunzatoare fiecăreia dintre acestea.

Locația evenimentului se află în Câmpina, în zona platoului Muscel (Start-Sosire), spre localitatea Cornu, iar traseele cuprind, în functie de categoria de întrecere, atât off-road cât și șosea asfaltată.
Categoriile de întrecere sunt Family – 10 km, Copii (12 – 14 ani) – 5 km, Juniori Amatori (15 – 17 ani) – 16-18 km, Juniori Avansați (15 – 17 ani) – 16-18 km, Adulți Amatori – 16-18 km, Adulți Avansați – 35-40 km.
Taxa de înscriere pentru categoriile Adulți Avansați/Amatori este de 50 lei, pentru cei care achită până la data de 31 august, și 70 lei, după această dată. Pentru categoriile Copii, Family și Juniori, taxa este de 10 lei de persoană.
Detalii privind traseele, regulamentul de participare și formularele de înscriere, găsiți pe www.campina-mtb.ro.

“Câmpina Open MTB se află anul acesta la prima ediție, noi dorindu-ne crearea unui eveniment de tradiţie în calendarul sportiv din România, prin care să încurajăm un mod de viaţă sănătos, spiritul de echipă şi respectul față de natură”, declară Adelaide Katerine Tarpan, Director de Dezvoltare al Fundației Romanian Angel Appeal, unul dintre organizatorii evenimentului. “Competiția are, de asemenea, o componentă caritabilă, sumele rezultate din taxele de participare urmând  a fi utilizate pentru un proiect în beneficiul copiilor cu autism”, subliniază Adelaide Katerine Tarpan.

Competiția Câmpina Open MTB este organizată de Fundația Romanian Angel Appeal care lucrează, din anul 1991 pentru îmbunătățirea vieții copiilor afectați de boli cronice și aflați la risc de excludere socială, și de Asociația E.A.S.C. Caraiman Câmpina, înființată cu scopul de a oferi tinerilor o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, prin practicarea activităților sportive în aer liber și prin educarea tinerei generații în spiritul ocrotirii și conservării mediului.

“Ne-am înființat în 1983 cu scopul de a încuraja participarea tinerilor la activități sportive în aer liber și ne bucurăm că putem organiza anul acesta prima ediție a competiției în Câmpina. Cu sprijinul partenerilor și susținătorilor care ni s-au alăturat, vom organiza acest eveniment după toate standardele unei competiții de gen și sperăm că vom avea o  participare numeroasă”, afirmă Alexandru Stoica, Președintele Asociației Caraiman Câmpina
Parteneri: Federația Română de Ciclism, Primăria municipiului Câmpina, Primăria comunei Cornu și Primăria comunei Șotrile.

“Suntem mândri că evenimentul se desfășoară în municipiul Câmpina și ne bucurăm să fim parteneri în organizarea acestei competiții. Încurajăm activitățile sportive în aer liber iar Câmpina și împrejurimile sale oferă mediul plăcut și potrivit pentru acest tip de întreceri. Sperăm ca acest eveniment să devină o tradiție la noi, așa cum au devenit o tradiție și alte evenimente anuale”, declară domnul Horia Tiseanu, Primarul municipiului Câmpina.

Pentru mai multe detalii si pentru înscrieri, vizitați: http://campina-mtb.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Campina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…