Home Breaking News Stiri Prahova Aur si argint pentru sportivii de la KO GYM Ploiesti

Aur si argint pentru sportivii de la KO GYM Ploiesti

2 min read
2
0
379

In orasul Babeni, din judetul Ramnicu Valcea, s-a organizat, recent, o noua editie a concursului “Provocarea marilor orase”, competitie de “Kick Boxing”, “Muay Thay” si “M.M.A”.
La intrecerea din urbea olteana au participat si sportivii de la KO GYM Ploiesti, care au reusit, ca de obicei, rezultate bune. Tehnicianul Doru Stanescu a deplasat trei practicanti ai sportului de contact, doi dintre acestia reusind sa-si invinga adversarii intr-o maniera categorica. Cele mai multe trofee le-a obtinut Rares Limboseanu (categoria 56 kg), care a inregistrat doua victorii. Fiul presedintelui clubului prahovean, Eduarth Limboseanu, a invins in primul meci un adversar “mai greu cu 14 kg”, dupa cum ne-a spus antrenorul sportivilor ploiesteni. Si Marian Uruc (77 kg) nu a avut mila de adversarii intalniti in ring, astfel ca s-a impus la categoria sa de concurs. Insa, Sorin Petrosanu (75 kg) a trebuit sa se multumeasca doar cu locul secund, dar a promis ca la viitoarele concursuri se va clasa pe primul loc al podiumului de premiere. “Sunt multumit de rezultatele sportivilor mei, dar cu mai multa atentie ne puteam intoarce numai cu medalii de aur. Datorita numarului mare de trofee obtinute la aceste concursuri, clubul KO GYM Ploiesti se claseaza, in momentul de fata, pe locul al treilea din 20 de echipe participante”, ne-a spus tehnicianul Doru Stanescu.
Urmatoarea gala la care vor participa sportivii clubului prahovean se va desfasura pe 20 octombrie, in municipiul Miercurea Ciuc.
Cristi DAMIAN

SURSA: http://www.ziarulprahova.ro

Load More Related Articles
Load More By Mihai Mircea Totpal
Load More In Stiri Prahova

2 Comments

  1. OLEG

    10 august 2011 at 3:27 PM

    Buna ziua! Aveti cursuri pentru incepatori?

  2. Andrei

    25 ianuarie 2012 at 2:50 PM

    da avem si cursuri pt incepatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Check Also

Incepe Targul National Imobiliar TNI – 6-8 mai 2022, Palatul Parlamentului

RECORD: Proiecte imobiliare cu valoare de peste 2 MILIARDE euro prezentate la TNI. Toti ce…